BEKAROĞLU'NDAN MHP İL BAŞKANI CEM KAZMAZ'A DAVA

 

Bekaroğlu'ndan MHP İl Başkanı Kazmaz'a dava


MHP İl Başkanı Kazmaz: "Beni mahkemeye verdiler. Hakkımda dava açtılar. Şu an ben yargılanıyorum"


 MHP İl Başkanı Cem Kazmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun, Saadet Partisi'nden Rize Belediye başkan adayı olduğu dönemde PKK taziye çadırında çekildiği iddia edilen fotoğraflarını ifşa ettiği gerekçesiyle hakkında dava açıldığını söyledi.

Kazmaz, Rize'de bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde, Saadet Partisi'nden Rize belediye başkan adayı olan Mehmet Bekaroğlu'nun PKK taziye çadırında çekildiği iddia edilen fotoğraflarını kamuoyunda ifşa ettiği gerekçesiyle kendisine Rize Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldığını belirtti.

Kazmaz, Rizelilere ve Türkiye'nin gündemine nasıl bir oyun hazırlandığını ifşa ettiklerini savunarak, "Beni mahkemeye verdiler. Hakkımda dava açtılar. Şu an ben yargılanıyorum. Mehmet Bekaroğlu'nun PKK çadırlarındaki fotoğraflarını yayınladım diye. Bekaroğlu'nun buradaki uzantıları da bu işten rahatsız. Bekaroğlu beni susturmak için birilerini kullanıyormuş. Ülkücülerin susması, çekinmesi, davalarla yıldırılması mümkün değildir" diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın