İl Başkanı Avcı’dan Öğretmenler Günü Mesajı

İl Başkanı Avcı’dan Öğretmenler Günü Mesajı

 

 

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı Avcı mesajında şunları söyledi;

“Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir. Ülkemizin dört bir köşesinde, her iklimde, her coğrafyada, en zor şartlarda dahi görev yaparak,  geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde fedakârca ve vefakarca gayret gösteren öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktır.

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, eğitiminde ve ülkenin kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında şüphesiz en önemli görevi icra eden öğretmenlerimiz fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirerek aynı zamanda ülkemizin geleceğine de yön vermektedirler. Dolaysıyla Öğretmenlerimizin üstlendiği görev, toplumsal ve bireysel anlamda bütün özeni hak etmektedir.

İktidarımız döneminde eğitime her zaman öncelik verildi. Her alanda olduğu gibi eğitimde de önemli yatırımlar yapıldı. Öğretmen atamalarından eğitimde teknolojinin yaygınlaştırılmasına kadar birçok reform hayata geçirildi. Yeni okullar, üniversiteler, okullarda kitap dağıtımı ve benzeri birçok yenilik öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine sunuldu. Tüm bu yatırımlarla birlikte öğretmenlerimizin yetiştirdiği vatanına, milletine, bayrağına bağlı,  özgür düşünceli ve nitelikli nesiller birlikte 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz. Çocuklarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyor.”

Bu duygu ve düşüncelerle en zor şartlar altında dahi olsa ülkemizin her köşesinde özveri, sabır ve  emekle görevlerini özenle yerine getirmeye çalışan, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın