DEREPAZARI GENÇLERİNDEN YILDIZ’A BÜYÜK DESTEK

 

AK Parti Derepazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu toplantıda Belediye Başkan Adayı Ahmet Ayhan Yıldız’a büyük destek verildi.

Salonu dolduran gençlerle bir araya gelen Yıldız, “Bu günümüz ve geleceğimiz gençlerdir. Onların desteği ve fikirleri bize ışık tutacaktır. Derepazarı’mızı gençlerimizle daha iyiye taşıyacağız.” dedi.

Yıldız konuşmasında, “Bu gün bu salonda yoğun bir katılımla bizlere destek veren gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Derepazarı’mızda özellikle gençlerimizin bizlere göstermiş olduğu bu teveccüh bizler için ayrı bir önem taşımaktadır. AK Parti teşkilatları olarak sadece gençlik kollarımızla bile bu denli büyük bir toplantıyı icra etmek, bizim ne kadar büyük ve köklü bir aile olduğumuzu göstermektedir. Siz gençlerden aldığımız bu destekle gönülleri fethedip, gönül belediyeciliğimizi devam ettireceğiz.”

 

Toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Derepazarı’ndan büyük bir oy oranıyla net bir mesaj vereceğinin vurgusu yapıldı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik’in de katıldığı buluşma programında konuşmaların ardından talep ve öneriler dinlendi.

Başkan Adayı Yıldız buluşma sonunda gençlerle bolca hatıra fotoğrafı çektirdi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın