Derepazarı, Rize'nin Yıldızı Olacak

 

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Derepazarı AK Parti adayı Ahmet Ayhan Yıldız, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken, Derepazarı halkı yıldız etrafında bütünleşti.

Seçimlere bir hafta kala adaylar yoğun şekilde çalışmalarını sürdürürken,Derepazarı ilçesi AK Parti adayı Ahmet Ayhan Yıldız ara vermeden ev ev  Mahalle mahalle seçmenlere ulaşarak, Derepazarı ilçesini 2023 Vizyonuna hazırlayacak ve hayata geçireceği projeleri anlatarak seçmenlerin gönüllerini şimdiden fethetmeyi başardı.
Yıldız yaptığı açıklama'da : Derepazarı ilçemizi 2023 vizyonuna hazırlamak ve yapmayı düşündüğümüz projelerimizi ev ev dolaşarak vatandaşlarımıza seçim gününe kadar tüm seçmenlerimize ulaşarak inşallah 31 Mart akşamı güzel bir sonuçla Derepazarı ilçemizi layık olduğu yere taşıyacağız.

Bugün Merkez Yalı içi,ve Çat Kapı mahallerimizi Teşkilat mensubu ve Ak  Partili arkadaşlarımızla ziyaret ederek, projelerimizi anlatarak gönül bağımızı pekiştirdik.

 

Halkımızın bize karşı büyük bir tevecühü var, inşaallah 31 mart akşamı, Derepazarı halkı, Ak parti ve Genel Başkanımız Recep Tayyıp Erdoğan'a karşı büyük bir teveccühle % 65'in üzerinde bir oyla seçimi kazanarak  ona layık olmaya çalışacağız diyerek sözlerini tamamladı.

Haber:Osman Köseoğlu 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın