MİLLETVEKİLİ AVCI ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

MİLLETVEKİLİ AVCI ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı İlçe ziyaretlerine devam ederek, Derepazarı ve İyidere İlçesindeki köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyaretlerde Avcı’ya İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyeleri, Derepazarı ve İyidere İlçe Teşkilatı ile İyidere Belediye Başkanı eşlik etti.

Muhtarlarla yapılan değerlendirme toplantılarında İl Afet Müdürü, Çoruh Edaş Rize İl Müdürü, Devlet Su İşleri (DSİ) Rize İl Müdürü katılım sağladı. Gerçekleşen toplantıda İlçelerdeki mevcut durum istişare edilirken yatırımlar gözden geçirildi. Muhtarlar tek tek dinlenerek, köy ve mahallelerin ihtiyaçları not edildi. Milletvekili Muhammed Avcı ve beraberindeki ekip, Derepazarı İlçesinde aşırı yağmur ve selden dolayı zarar gören ev ve yollarda incelemelerde bulundu.

Yapılan toplantılarda Milletvekili Avcı “ Muhtarlarımız demokrasilerimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Devletimiz ile halkımız arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarımızın yapmış oldukları çalışmalar için kendilerine müteşekkiriz. Bizlerde yapabileceğimiz çalışmalar için ne yapılması gerekiyorsa, bürokrasiye takılmadan elimizden geleni yapma gayretindeyiz. İktidar Partisi olarak üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Çabamız budur, davamız budur, mücadelemiz budur. Sadece bir Allah razı olsuna talibiz. Başka hiçbir beklentimiz yok. İnşallah bu toplantıları da ara ara yapacağız. Belki altı aylık periyotlarla belki dört aylık periyotlarda bütün ilçelerimizde bu toplantıları ilgili müdürlerimizle yapma gayretinde olacağız.Biz şov yapma peşinde değil, iş üretme peşindeyiz. Milletimiz bize güvenerek bir yetki verdi. Bizlerde bu güvene layık olarak, Rize’miz için en iyinin takipçisi olacağız” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın