Rize AK Partide Hedef 100 Bin Üye

İl Başkanı Alim Kongre Tarihi Belli Olan İlçeleri Açıkladı

 

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Kongre süreci hakkında bilgiler vererek, kongre tarihi belli olan ilçeleri açıkladı.

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile birlikte Rize’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı İshak Alim teşkilat çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Arzumuz Daha Önceki Dönemlerde Olduğu Gibi İlk İl Kongresinin Rize’den Başlamasıdır.”

İl Başkanı Alim kongre sürecinin başladığını belirterek, “Kongre sürecimiz delege seçimleriyle başladı. İlimizin tamamında köy ve mahallelere varıncaya kadar üyelerimizin delegeleri seçtiği bir süreci tamamladık. Devamında 5 bin üstünde olan beldelerde kongre yapılırken 5 binin altındaki beldelerde atama yapılıyor. Bizim hiçbir beldemiz 5 bin nüfusun üzerinde olmadığı için atamalarımızı gerçekleştirdik. Şimdi sıra ilçe kongrelerimize geldi. İnşallah ilçe kongrelerimizden sonra da Ağustos Eylül ayı gibi il kongreleri başlayacak. Arzumuz daha önceki dönemlerde olduğu gibi ilk il kongresinin Rize’den başlamasıdır.” diye konuştu.

Kongre Tarihi Belli Olan İlçeler

Kongre tarihi belli olan ilçeleri açıklayan İl Başkanı Alim, “İlk ilçe kongremize 7 Mart’ta Güneysu’yla başlıyor. 8 Mart’ta Çamlıhemşin kongremiz var. 20 Mart’ta İkizdere, 21 Mart’ta ise Kalkandere ve İyidere kongrelerimiz olacak. Diğer ilçelerimizin kongre takvimleri henüz belirlenmediği için bilgi veremiyorum. Ramazan ayından önce ilçelerimizin büyük bir çoğunluğunu tamamlarız inşallah.” dedi.

İl Başkanı Alim teşkilat içindeki uyuma değinerek, “Rize teşkilatı güçlü bir teşkilat yapısına sahip bu dönemde tüm kademelerimizde kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatımızda görev yapmış herkesle muazzam bir uyum var. Bu uyumu çok önemsiyoruz ve bu uyumun bir yansıması daha güzel yatırımlar olarak ilimizde kendisini gösteriyor.

Teşkilatımızda yaptığımız çalışmalardan özellikle en çok önemsediğimiz çalışmalardan birisi; Tüm ilçelerimizde kuruluştan bugüne kadar ana kademe, gençlik kolu ve kadın kollarında görev yapmış teşkilat mensuplarımızla parti binalarımızda bir araya gelerek istişare ediyoruz. Önümüzdeki kongre süreçlerimizi de onlarla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde belirleyeceğiz. Ben yaptım oldu düşüncesi içinde değiliz.” dedi.

İstişareye önem verdiklerini belirten İl Başkanı Alim, “STK toplantılarını önemsiyoruz ve belli periyotlarda bu toplantıları düzenliyoruz. Muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Şehrimize, ilimize daha iyi hizmet yapabilmenin gayretindeyiz. Teşkilat çalışmalarımızı şeffaf ve dürüst bir şekilde istişare ve uyum içinde ilimize daha çok hizmet edebilme adına sürüyoruz.” dedi.

Hedef 100 bin üye

Üye çalışmalarını hiçbir zaman yavaşlatmadıklarını belirten Alim: ”Şuanda ilimizde mevcut üye sayımız 93 binlerde. Hedefimiz üye sayımızı 100 bine ulaştırmaktır. Rize üyelikte her zaman birinci idi bizimde gayemiz bu birinciliği üye sayımızı arttırarak devam ettirtmektir.” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Ragabomçu

     21 Şubat 2020 10:47
         

    İnsanlara çalışma alanları yapmaya çalışın bence bırakın 100 bin üyeyi Rize zaten her seçimi kazanıyor ama karşılığını alamıyor burda çay olmazsa insanlar aç yeni alternatif çalışma alanları istiyoruz sizi tatmin ediyoruz ama karşılığını alamıyoruz teşekkürler. 

  2. 0 0
    {usertitle}

    Hasan çelik

     25 Şubat 2020 00:18
         

    Sayin ismail kartal.sevilen bir insan olabilirsiniz ama bu sizin oynatiginiz futbolu sevmeyi gerektirmez.bu takimda gecen sene harikalar yaratan demir baslar var.umar samu boldrin abarhun morozyuk .samuyu takimdan kestin abarhunu kestin .morozyugu kestin yavv sasse oyuna giriyor ayagina gelen her topta pozisyon uretmeyi basariyor bu adami 75 de oyuna aliyorsun apdullah sag bek oynuyor morozyuk varken gecen gene okan hocanin oynatmadigi talbiyi abarhunun onune koyuyorsun trabzonun kovdugu fernandes de cabasi sen simdi simdi diyorsun ki ben rizeliyim . Anlamadigin nokta su ben rizeliyim dediginde riZeli ruhunu takima yansitmayi bileceksin .rizeli olmak ne mi demektir .mert.durust.vefakar.anlayisli.sinirli agrasif.duygusal. neyse anlamazsin cuki bunlarin hic biri sende yok... Olsa hala bu takimin basinda durup piskin piskin ben rizeliyim deyip kendine saygi gosterilmesini istedigin icin rizespor armasinin arkasina saklanip bu armaya saygi gosterilmeli demezdin.ben senin bu takima geldinden beri yanlis insan oldunu savunuyordum goruyorumki cok cok hakliymisim.kusura bakma ismail hoca.sen cok cok samisamimsizsin bu yuzden senin soyledigin hic bir seye inanmiyorum .     

    NOKTA.....

Yorum Yapın