AK PARTİ DEREPAZARI KENETLENDİ

 AK Parti Derepazarı ilçe başkanlığı düzenlediği istişare ve dayanışma toplantısında kuruluştan günümüze teşkilat mensuplarını bir araya getirdi.

AK Parti Rize İl Başkan Yardımcılarının da katıldığı Derepazarı ilçesinde düzenlenen toplantıya kuruluştan günümüzü ilçe teşkilatında görev almış; Kurucu İlçe Başkanı ve önceki dönem Belediye Başkanı Yakup Samangül. İlçe Başkanları; Zekeriya Vanlı, Kadir Satır, Necip Çelik, Mustafa Sivri, Nurettin Baş. Belediye Başkanı Şaban Kalça. İlçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Erkan Köse davetlerine icabet eden tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “Biz bir aileyiz. Bugün de bu büyük ailenin tüm fertleriyle bir araya gelip hasbihal etmek istedik. Önümüzde önemli bir süreç var. 2023 seçimleri için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Derepazarı olarak kenetlenip Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duracağız.” İfadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Ali İmran Büyük ise, “ Katılımlarından dolayı ve bu güzel tabloyu ortaya koymasında ötürü tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ederim. Bugün burada sizlerle bir arada olmak ve hasbihal etmek istedik. Biliyorsunuz önümüzde 2023 seçimleri var ve bu seçimler ülkemiz için çok önemlidir. Bugün genel de ülkemizde yerelde ise ilimizde yapılan devasa yatırımlarla 2023 vizyonumuza doğru ilerlemekteyiz. Fakat karşımızdaki muhalefetin bu yatırımlar karşısında ki olumsuz ve yıkıcı tutumunu da tüm halkımız görmektedir. Bütün bu kazanımlarımızın ve yatırımlarımızın pekişmesi için 2023 seçimlerine diri ve hazır bir teşkilat olarak girmeyiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a memleketinden en güçlü desteği vermek için çalışmalıyız.” Şeklinde konuştu.

Ayrıca toplantıda Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı Yakup Samangül, Önceki Dönem Belediye Başkanı Şaban Kalça, Önceki Dönem İlçe Başkanları Mustafa Sivri, Nurettin Baş ve Önceki Dönem Belediye Başkan Adayı Ahmet Ayhan Yıldız da birer konuşma yaparak, böylesi toplantıların düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bu birlik ve beraberliğin korunması gerektiğine vurgu yaparak, 2023 seçimlerinin önemli olduğunun ve Derepazarı’nın bu birliktelikle daha da güçlenip 2023 seçimlerine hazırlanacağını ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar

Yorum Yapın