CHP Rize İl Başkanı Deniz: “İktidarımızda burs almayan öğrenci kalmayacak”

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’in, Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve Merkez İlçe Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rize Merkez’de yaptıkları esnaf ziyaretleri devam ediyor. Rizeli esnaflar, çay üreticileri ve mevsimlik ÇAYKUR işçilerinin sorunlarının konuşulduğu buluşmalarda bugün öğrencilerle buluşan İl Başkanı Saltuk Deniz, çay tarımı üzerinden ekonomik faaliyet yürüten kişi ve kurumların Rizeli üreticilerin öğrencilerine burs vermesi gerektiğine dikkat çekti.

“ÜLKEMİZE HİZMET ETMEK İÇİN YARIŞACAĞIZ SÖZÜNDEN MUTLULUK DUYDUK”

Yapılan ziyaretler esnasında dershaneye giden lise öğrencilerinin daveti üzerine bulundukları pastanede masalarına oturan İl Başkanı Deniz ve Örgütü’nün gençlerle sohbeti sıcak görüntülere sahne oldu.

Öğrencilerle yapılan sohbetin ardından konuşan Deniz şunları söyledi:
“Üniversiteyi bitirince yurt dışına çıkmayı düşünüyor musunuz sorumuza hep birlikte hayır ülkemize hizmet etmek için yarışacağız sözünü söylemelerinden dolayı mutluluk duyduk. Bu yanıtlarından sonra eğer üniversiteyi kazanırlarsa burs için yardımcı olacağımızı söyledik. Daha öncede söylemiş çağrıda bulunmuştuk bir kez daha yapalım. Rize Ticaret Borsası, Rize Ticaret Odası, ÇAYKUR, Rize Ziraat Odası, Rize Esnaf Odası ve Rize’de faaliyet gösteren diğer odalar borsalar dernekler kooperatifler Rize’nin Üniversiteyi kazanan çocuklarına burs vermelidir.”


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın