“RİZE EVLADINA SAHİP ÇIKIYOR”

Karal, “Büyüyen ve Gelişen Türkiye’nin Önünün Kesilmesi Amaçlanmaktadır”

 

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye ve sorunları yerinde dinleyip çözüm önerileri üretmeye devam ediyor.

Rize’nin önde gelen iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Karal, sonrasında sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Karal, ziyaretlerinde sanayicilerin sorunlarını dinleyerek, Rize’de devam eden projelerle ilgili kendilerini bilgilendirdi.

İSTİKRARLA BÜYÜYEN VE GELİŞEN TÜRKİYE

 

 

7 Haziran seçimlerinin Türkiye siyasi tarihinde önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Karal, “Bu seçimler Türkiye’de çok partili siyasi hayata geçtiğimiz 1950’lerden bu yana yaklaşık 2 yada 3 yılda bir yapılan seçimlerden bir tanesi olarak algılanmamalıdır. Bu seçimlerde gelişen, büyüyen ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Türkiye’nin önünün kesilmesi ve tekrar koalisyon geri döndürülmesi özellikle amaçlanmaktadır” dedi.

 

 

“RİZE EVLADINA SAHİP ÇIKIYOR”

Rize’nin evladına sahip çıkacağına değinen Karal, “Bağrından bir dünya lideri çıkarmış Rize’mizin de, kendi evladına sahip çıkması kadar doğal bir şey olamaz. Bu ülkenin ve neslin geleceği, büyük bir ülke olma yolundaki kararlı, azimli ilerleyişi kesintiye uğratılmamalıdır” diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın