Karal’dan Emniyet Müdürü Aksoy’a Tebrik Ziyareti

Karal’dan Emniyet Müdürü  Aksoy’a Tebrik Ziyareti

 

 

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal yeni atanan Emniyet müdürü Saadettin Aksoy’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Son çıkan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Rize’ye atanan İl Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy’u makamında ziyaret eden Milletvekili Karal Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy’u tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Karal ziyaret sırasında yaptığı  açıklamada, “ Yeni emniyet müdürümüze ilimize hoş geldin diyorum, İlimizin huzuru ve asayişi noktasında teşkilatıyla berber özverili çalışmalar yürüteceğine inanıyorum bizlerde  her zaman kendilerine destek olacağız. Halkın huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet güçlerine fedakarca çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Devletimizin milletimizin birliği için çalışan tüm polislerimizin Allah yardımcısı olsun. “ dedi

Emniyet müdür Aksoy ise nazik ziyaretlerinden dolayı Karal’a teşekkür  ederek, “Ben ve Emniyet Teşkilatındaki arkadaşlarım Rize halkına hizmet için varız. Burada güvenlik ve huzur içinde yaşanması için elimizden geleni yapacağız” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın