Pazarspor Kupayı Vali Çeber'e Götürdü

Rize Valisi Kemal Çeber, TFF 3. Lig Play-Off final maçını kazanarak TFF 2. Lig’e yükselen Pazarspor futbolcuları, teknik heyeti ve yönetim kurulunu makamında kabul etti.

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Pazarspor Play-Off final maçında Somaspor’u 3-2 mağlup ederek TFF 2. Lig’e yükseldi. Vali Çeber, 2.Lig’e yükselme başarısı gösteren Pazarspor’un Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taşkın ile birlikte futbolcuları ve teknik heyetini kabul ederek kendileri ile bir süre sohbet etti.

Vali Çeber, gerçekleştirilen ziyarette Pazarspor’un elde ettiği başarıdan ötürü gurur duyduğunu ifade ederek, “ Spor tüm dünyada insanların kaynaşmasında önemli bir yere sahiptir. Pazarspor’un elde etmiş olduğu bu başarıda il genelinde büyük bir mutluluk yaşanmasının kaynağı olmuştur.

Bilindiği gibi spor bir bölgenin tanınmasında önemli bir etkendir. Özellikle futbol daha büyük bir kitleye hitap ettiği için elde edilen başarılar hızla yayılmakta ve o bölgeye karşı insanların ilgisini artırmaktadır.

Ayrıca sporda elde edilen başarılar gençlerimizin spora yönelmesini artırmakta, bu da ileride ülke olarak gurur duyacağımız sporcuların yetişmesine temel oluşturmaktadır.   

Bu vesile ile Rize futbol kulüplerinden olan Pazarspor’un futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve diğer tüm çalışanlarını tebrik ediyor, gelecek sezon mücadele edecekleri 2. Lig’de kendilerine başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı. 

Ziyaretin son bölümün de Play-off birincilik kupası ile birlikte fotoğraf çekildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın