Eski Rizesporlu Ülkesinin Başkanlığına Aday Oldu
Çaykur Rizespor’un 2012 – 13 Sezonunda forma giyen ve sezon sonu yaşanılan Şampiyonluk sevincine büyük katkısı olan Kazakistanlı kaleci David Loria, ülkesinde yapılacak olan Futbol Federasyonu Başkanlığına aday oldu.
Önümüzdeki ayda yapılacak olan Kazakistan Futbol Federasyonu seçimlerinde aday olan eski Rizesporlu file bekçisi David Loria’nın dışında seçimlere 2 aday daha gireceği öğrenildi.
Futbolu bıraktıktan sonra geçtiğimiz senede Antalya’da kendisi ile yapmış olduğumuz özel sohbette Rizespor’u asla unutmadığını belirten Loria ;” Ben Rizespor’un Kazakistan ve çevre ülkelerinde gönüllü futbol elçisiyim. Rizespor kulübü bu coğrafya üzerinde benden futbolcu transferi konusunda hangi yardım talebinde bulunursa emre hazırım” demişti.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ
Yorum Yapın