Kadere Bak!..

Kadere Bak!..



Yarın İstanbul’da oynanacak olan İstanbulspor – Çaykur Rizespor maçında iki takımın yönetiminde bulunan abi, kardeşler bir birlerine rakip olacak.
Oflu Ecmel Sarıalioğlu Başkanlığında, teknik direktörleri Yalçın Koşukavak önderliğinde bu sezon yükseldiği TFF 1.ligde mütevazı kadro altında başarılı sonuçlar alan İstanbulspor yönetiminde bulunan Muhammet Mete ile Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Saffet Mete birbirlerine rakip olacaklar.
Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Saffet Mete, İstanbulspor’un kardeş takım olduğuna vurgu yaparak;” Ecmel başkan önderliğinde Türk futbolun en köklü kulüplerinden biri olan İstanbulspor bizim kardeş takımımızdır. Kardeşim Muhammet Mete’de yıllardır bu kulübün yönetim kurulu üyeliğini yapıyor. İki dost ve kardeş kulübün mücadelesinde Şampiyonluk yolunda üç puana çok ihtiyacı olan taraf biziz ve o üç puanı almak istiyoruz” dedi.
Vedat;” Zor Geçecek!”
Çaykur Rizespor’un başarılı forvet oyuncusu Vedat Muriqi, ligin son altı haftasına girdiklerine dikkat çekerek, yarın oynanacak olan İstanbulspor maçının zor geçeceğini söyledi.
Kosova Milli takımından moralli döndüğünü söyleyen Vedat;” Milli takımdan moralli döndüm. İki maçtan galip geldik ve bir golü de ben attım. Bu ligi kotarmak istiyoruz, ilk hedef İstanbulspor maçı bu maçta gol atmak istiyorum ama gol olmazsa bile takımıma üst düzey katkı vermek önemli. Bu ligde ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Son altı maçta üst üste maçlar alarak bu işi biran önce sonlandırmak lazım “dedi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın