FAKİR HAUSGERÄTE’DEN MUTFAK YARDIMCILARI

 

 

Elektrikli ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, mutfak grubu ürünleriyle pratiklik ve zamandan tasarruf sağlıyor.

 

Mutfakta, el mahareti ve yetenek kadar ekipmanın da önemi büyük. Birbirinden güzel ve farklı lezzetlere imza atabilmek için doğru ekipmanları kullanmak gerekiyor. Son dönemde ev aletlerinde üstün teknolojili ve ergonomik ürünler ön plana çıkarken pratiklik, zamandan tasarruf sağlama gibi özellikler tercih sebebi oluyor.

Fakir Grace İle Pratik Ve Çabuk Lezzetler

 

Fakir Grace Izgara & Tost Makinesi, pratik ve leziz yemekler hazırlamanıza olanak verirken zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Yoğun geçen bir iş günün ardından evde kendinize ziyafet çekmek istediğinizde balık, köfte, tost, sosis, parça et ve şiş gibi yemekleri kolayca pişirebileceğiniz Fakir Grace, çok fonksiyonlu kullanımıyla dikkat çekiyor.

1800 watt gücündeki Fakir Grace, ayarlanabilir ısı kontrol düğmesi ve yiyecek kalınlığına göre aralığı ayarlanabilen üst gövdesiyle, istenilen boyuttaki yiyecekleri ızgara kıvamında pişirerek çiğ kalmasını önlüyor. Yapışmaz teflon plakaları sayesinde kolayca temizlenebilen Fakir Grace, yağ damlama haznesiyle de ekstra yağ temizleme derdine son veriyor.

Mutfağınızın Hamaratı Fakir Sierra

 

Mükemmel hamur işleri, tatlılar yapmanızı pratik hale getirecek Fakir Sierra El Mikseri, 2 adet paslanmaz çelik çırpma aparatı ve 2 adet paslanmaz çelik yoğurma aparatı ile konusunda uzman. Fakir Sierra El Mikseri, 4 farklı hız kademesinin yanında turbo fonksiyonuyla pratik kullanım sağlayarak zamanınızı size bırakıyor. Aksesuar saklama kutusuyla birlikte satılan ürün mekandan tasarruf ederek yer kaplamadan saklama imkanı veriyor.

Şık ve Fonksiyonel Goldie

 

1,7 L kapasiteli Fakir Goldie Su Isıtıcısı mat, paslanmaz çelik gövdesiyle bitki çayları ve kahvelerinizi hazırlarken en büyük yardımcınız oluyor. Paslanmaz çelik, gizli rezistansı ve çıkarılabilir, yıkanabilir kireç filtreli geniş ağzıyla uzun süreli kullanım sağlarken üstün teknolojisi fark yaratıyor. Kaynama sırasında otomatik kapanma, aşırı ısınma ve susuz kaynatma korumaları yangın gibi riskli durumlara karşı güvenli kullanım sağlıyor. Ayrıca Fakir Goldie retro tasarımıyla ve alternatif renk seçenekleriyle mutfağınıza şıklık katıyor.

Ayrıntılı Bilgi: www.fakirshop.com.tr


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın