CASPER VIA CEP TELEFONLARINDA NİSAN AYI FIRSATI

CASPER VIA CEP TELEFONLARINDA NİSAN AYI FIRSATI

 

 

Türkiye’nin güçlü teknoloji markası Casper, bilgisayar çözümleri konusundaki uzmanlığını akıllı telefon pazarında da sürdürmeye devam ediyor. Mayıs ayında piyasaya çıkaracağı yeni telefonları ile ürün gamını genişletecek olan Casper VIA, her ihtiyacı karşılayacak bir çeşitlilikte özgün tasarımlı ve yüksek performanslı ürünler sunuyor.

 

Türkiye’nin bilgisayar ve teknoloji alanında en köklü markalarından ola Casper, ülkemize özel benzersiz deneyimi ile pazarı en iyi tanıyan, Türk insanın ihtiyaç ve beklentilerini en iyi anlayan markalardan biri. Bu çok değerli birikim ile şekillenen Casper VIA telefonları, kullanıcıları tarafından tasarımları özgün, teknolojik performansı tatmin edici, fiyatları ise erişilebilir olarak değerlendiriliyor.

 

Teknolojik ve dijital çözümleri en yüksek ve ulaşabilir düzeyde yaşamak isteyen tüm kullanıcılar için birçok seçenek sunan Casper, Bahar Kampanyasını başlatarak, tüm telefonlarında %25’e varan cazip indirimler sunuyor.  Birbirinden farklı ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Casper VIA, her ihtiyaca ve bütçeye uygun telefonları ile gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Casper, yüksek standartlardaki işlemcileri, en güncel ekran trendleri, yüksek depolama alanları ve yapay zekâ uyumlu telefonlarını tüketicilere özel fiyat fırsatlarıyla sunuyor.

 

Günümüz koşullarında tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmalara hızla devam eden Casper, Mayıs ayında yeni telefonlarını tüketicileriyle buluşturacak. Bu zorlu süreçte ar-ge ve üretim çalışmalarına hızla devam eden Casper, yeni telefonlarının tasarımı ve performansları ile de dikkat çekecek.

 

Her ihtiyaca ve zevke göre Casper VIA ailesinde seçenekler mevcut:

Performanslı bir işlemciye sahip Casper VIA S,  yapay zekâ destekli, yüksek batarya kapasitesi ve etkileyici tasarımlarıyla 13MP ön kamera ve geniş ekran imkânı sunuyor.  Cam tasarımı, benzersiz renkleriyle ön plana çıkan Casper VIA A4 ise, yapay zekâ teknolojili kameralardan FHD+ geniş ekrana, uzun süre kullanım imkânı sunan yüksek batarya kapasitesinden geniş depolama alanı seçeneklerine kadar güçlü performans özellikleriyle ön plana çıkıyor. Benzerlerinden farklılaşarak kullanıcılara daha büyük ekran deneyimi sunan Casper VIA G4 ise, üstün performanslı “Opta Core” işlemcisiyle fark yaratırken, uygun fiyatıyla sınırları zorlayan bir deneyim sunmayı vaat ediyor. %82 ekran gövde ve 6.22’’ yüksek ekran boyutu sunan çentik dizaynı ile kullanıcılar, sosyal medyaya göz atarken, oyun oynarken veya video izlerken daha fazla ayrıntıyı yakalayabiliyor. İnce ve hafif tasarım arayanlara ise ailenin genç üyelerinden Casper VIA P3’ü tercih ederken, güçlü performanstan, yapay zekâ teknolojisinden ve 256 GB’a kadar artırılabilen depolama alanından vazgeçmiyor.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın