Ankara Rize Günleri’ne ‘Karali Çay’ damgası

Ankara Rize Günleri’ne ‘Karali Çay’ damgası

  

Ankara’da Rizeliler Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Muhlama Günleri’nde, Karali Çay açtığı stantla kentin tanıtımına destek verdi, bünyesindeki doğal ve organik ürünleri başkentlilerle buluşturdu.

  

Ankara Altınpark’ta Rizeliler Federasyonu tarafından bu yıl 4’üncü ‘Muhlama Günleri’ düzenlendi. Ankara’daki Rizeliler ile başkentte yaşayanların ilgi gösterdiği etkinliklerde başta çay olmak üzere organik ürünler ve lezzetler görücüye çıktı. Memleket sevdalılarının tulum ve kemençe eşliliğinde horon oynadığı etkinliklerde, Türkiye’nin köklü şirketlerinden Karali Çay’da stant açarak misafirleri ağırladı. Karali Çay standında başta doğal ve organik çay çeşitleri olmak üzere bal, zeytin gibi ürünler ile çay kazanları tanıtıldı. Karali Çay’ın standı göz doldurdu.

 

‘KENTİMİZİN TANITIMINA DESTEK VERDİK’

 

Karali Çay olarak Rize kültürünün tanıtıldığı Ankara’daki ‘Muhlama Günleri’nde yer aldıklarını söyleyen Mevlana Karali, “Karali Çay olarak kentimizin tanıtımına her zaman destek verdik. Başkentimizde düzenlenen etkinlikte doğal ve organik ürünlerimizi ziyaretçilerimizle buluşturduk. Çay ve balımız başta olmak üzere bünyemizdeki ürünlerimiz katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Kentimizin tanıtılması, organik ürünlerimizin geniş kitlelere ulaştırılması noktasında bu faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın