OTOBÜS BELEDİYE DURAĞINA DALDI...

BAŞKENTTE OTOBÜS BELEDİYE DURAĞINA DALDI: 12 ÖLÜ, 20'DEN FAZLA YARALI

 

 

Ankara'da belediye otobüsünün durağa dalması sonucu 12 kişi hayatını kaybederken, en az 20 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Dikimevi'nde meydana gelen kazada, bir belediye otobüsü freninin boşalması sonucu otobüs durağına daldı. İlk belirlemelere göre 12 kişinin öldüğü, 20'den fazla kişi de yaralandığı kaydedildi. Olay yerinde sağlık ekipleri ve itfaiye çalışmalarını sürdürüyor..

 

VALİLİK: ŞOFÖR HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Vali Mehmet Kılıçlar da feci kazanın yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada kazaya ilişkin şu bilgi verildi: “01 Ekim 2015 günü saat 13.30 sıralarında Çankaya-Cebeci Dikimevi Kavşağından Kurtuluş istikametine seyir halinde olan toplu taşıma otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle şoförün araç hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde otobüs durağına çarparak kaldırımda yaklaşık (80) metre sürüklenmiştir.
Kazada ilk tespitlere göre (12) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, (12) vatandaşımız yaralanmış, (8) araç hasar görmüştür. Yaralılar (3) hastanede tedavi altına alınmışlardır. Olaya adli makamlarca el konulmuş olup, tahkikata devam edilmektedir.
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.“


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın