Eserinizle Övünün!..

 


Yazık gerçekten çok yazık! Bu takımı bu hale getirenler acaba şimdileri ne yapıyorlar? Bunun hesabını kim verecek?

Çaykur Rizespor yıllardan beri kendi iç hesaplaşmasının faturası hep ama hep Rizeli taraftarlara çıkıyor. A.Ş içinde derviş dervişin arkasına sırayla geçer hesabı altına bir birlerine yapılan güç gösterisinin ceremesini Rizespor taraftarı yıllardır kan kusarak çekiyor, çekmeye devam ediyor. Bununla birlikte bu takımın içine siyaset iliklerine kadar işlemiş durumda. Bu takıma en son siyasetten el atan Sayın Osman Bak. Hem Pazarspor, hemde Rizespor’un düştüğü duruma bakarmısınız? Futbolun “ F” sinden habersiz kişiler transfere yön veriyorlar. Başkan Kartal kendi diyor “ Ben futboldan anlamam” diyor. Yalaka takımı her dönem görevde. Ne suratmışlar be, kunduracıda bile bu kadar kösele yok. Yediler, bitirdiler çok değil altı ay içinde bir takımın mezarını kazdılar. Böyle bir kadro mühendisliği olur mu? Haftalardır yazıyorum, bu takımın yüzde 90’ı bir alt ligde forma giyemez diye.

Rizespor kumbarası her gelen tarafından deliniyor, içi boşaltılıyor. Nasılsa Reis’in emri ile kumbara her ay dolduruluyordu. Artık deniz bitti. Reis size;” Alın iki genç Senegalli dediği gün” artık deniz bitti beyler. Zaten eski Başkan anladı ve gitti. Yeni Başkan Kartal ise bu işin hevesine kapıldı ama bu millet senin hevesine değil, parana bakar Sayın Başkan.

Acemiler mangası dün bir kez daha karşımıza çıktı. Faslı Saadane gol öncesi ayağında ki boş topu rakibine ikram etti, sonrası gol oldu. Yetmedi aynı oyuncu ikinci devre penaltıyı ciddiyetsizlik altında kaleci Haydar’a teslim etti. Bu adam hala bu takımda top oynuyor, her sezon Rizespor yakan adam hala forma giyiyor. Gelelim diğer stoper Brabec’e haftalardır yazıyorum bu kiralık oyuncu Rizespor’un her maçta kiralık katili oldu diye. Yaptırdığı penaltı var ki kamera şakası gibi bir şey. Rizespor gerçekten böyle yeteneksizlere mahkûm mü? Bu adamları Fas’ta, İngiltere’de kim izledi aldı? Bu transferlerle bu takım kumbarası kimler tarafından boşaltıldı, kimlerin gönlü hoş, cebi doldu?

Dünkü maçta üç önemli eksikle Rize’ye gelen Aytemiz Alanyaspor’un özellikle yabancı oyuncularına bir bakın, birde bizim oyunculara bakın. Maça geçsem ne olur, geçmesem ne olur. Her maç aynı senaryo. Bir takımın oyun planı olmaz mı? Kaleciden yeteneksiz stopere pas, ondan şişir allah şişir Vedat’ın kafasına. Çağ dışı futbol, rakipler seni elli beş bin kere ezberledi. Takım haftalardır maç kazanamama stresi altında, zaten kısıtlı olan becerileri bu psikoloji altında dip yapmış. Futbol şansı, hakem şansı, takdiri yok. Düşene bir tekme de Cüneyt’ten.

Şu takımı yıllar boyu asansör olarak kullananlar. Nasıl işler yolunda mı? Bu takımın sayesinde havanız nasıl? İş durumunuzda büyüme var mı? Rizespor marka asansörünün içine at kendini, bas düğmeye nasıl da yükseliyorsunuz, dimi!.. Bu taraftar yıllardır kan kusuyor, bir rahat sezon geçirmedi, diğer takımlar kıs kıs gülüyorlar, sizler, bu transferleri, bu kadroyu kuran sizler sizde utanma yok ama “eserinizle övünün”! Bu kadar bolluk içinde lig tarihinde ilk devre bitmeden yapılan çöp transferlerle bir takım nasıl batırıl, buna imza attınız. Hepinize helal olsun, emeği geçen herkese tüm Rizelinin selamı var…


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Hızır

     15 Aralık 2018 19:38
         

    devre arası bu takıma 50 milyon harcamaya değmez altyapından yetiştırdığin ve farkli kuluplerde oynayan ilyas,ozan,muhammedve senın elınde olan eren ve emirhan bunlarla ikinci yarıya başlayacaksın takımdakı bazı oyuncuları yolluyacaksın düşersek dahı 7 veya 8 tane altyapıdan futbolcun olacak ve ondan sonra bu takımın ıskeletı olur şu sıyasetı anlamiyorum başkanlar değişiyor ama bazi yöneticiler devam edıyor metın başkan gıttı hasan kemal geldı oda gıttı hasan kartal geldı ama o yönetıcıler değişmiyor onlar hep orda bu takın boyle kurtulmaz 

Yorum Yapın