VALİ YAZICI GÜNEYSU’DA

VALİ YAZICI GÜNEYSU’DA

 

 Vali Ersin Yazıcı, Güneysu İlçesi'ni ziyaret etti.
Gün boyu Güneysu’da incelemelerde bulunan Vali Ersin Yazıcı yöneticilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Ersin Yazıcı, her fırsatta ilçelerimizi ve köylerimizi bizzat ziyaret ederek, buralardaki devlet yatırımlarımızı ve gelinen safhayı yerinde görmek, varsa yaşanan sıkıntıları çözmek, vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini yerinde dinlemek üzere ilçelerimize gidiyorum. Devletimizin temsilcisi olarak vatandaşımıza verilen hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesi, aksaklıkların giderilmesi, ilçe ve köylerimize daha iyi hizmet verilmesinin takipçisiyim dedi.
GÜNEYSU KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ

 

Güneysu’da gün boyunca süren ziyaretin ilk bölümünde Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı’ya Kaymakam İhsan Selim Baydaş tarafından, Güneysu’da devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.
GÜNEYSU BELEDİYESİ ZİYARETİ

 

Vali Ersin Yazıcı, Güneysu Belediyesini ziyaret etti. Vali Yazıcı'ya Belediye Başkanı Halil Turan ilçe hakkında detaylı bilgiler verdi, belediye projelerini anlattı.
TÜRK KIZILAY’I GÜNEYSU İLÇE ŞUBESİ ZİYARETİ

 

Vali Yazıcı, Güneysu Hükümet Binasında kısa bir süre önce açılışı yapılan Kızılay ilçe şubesini ziyaret etti.
Vali Yazıcı ile bir süre sohbet eden Kızılay Şube Başkanı Abdullah Yığcı, şubenin Güneysu’daki durumu hakkında bilgi vererek, önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmaları anlattı.
 Vali Ersin Yazıcı ise yönetim kuruluna başarılar dileyerek,  Türk Kızılay’ı Güneysu Şubesi yönetimi ile tanışmaktan memnun olduğunu ifade etti.  Vali Ersin Yazıcı," Türk Kızılay’ı sorumluluk ve görev alanında başarılara imza atan bir kurumumuz ve gururumuzdur. Türk Kızılay’ının çalışmalarının hızla geliştiğini ve yaygınlaştığını görmenin mutluluğu içinde olduklarını belirterek bundan sonra da çalışmalarda birlikte olacaklarını” söyledi.
GÜNEYSU TOKİ KONUTLARI

 

Vali Yazıcı, Güneysu ilçesinde alt kesim grubuna yönelik yaptırılan TOKİ konutlarını gezerek incelemelerini sürdürdü. Konut inşaatı, iş yerleri ve genel çevre (yol) düzenlemelerini kapsayan projenin Güneysu ilçesinde örnek bir çalışma olacağı, ihtiyaç sahiplerine uygun fiyatta kaliteli konut temini için önemli bir uygulama olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne kadar yapılacak konutların tamamı yöresel mimariye uygun olarak gerçekleştirilecektir dedi.
KAPTAN AHMET ERDOĞAN ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ

 

Vali Ersin Yazıcı 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde açılan Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam- Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulundu.
İl Millî Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ve Güneysu İlçe Millî Eğitim Müdürü Adem Külünk’ten bilgi alan Vali Yazıcı, 24 derslikli okulun bölgede önemli bir ihtiyacı karşıladığını söyledi.
Okulun kütüphane, yemekhane, konferans salonu ve diğer bölümlerini gezen Vali Yazıcı ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle sohbet etti. Ülkenin kalkınıp gelişmesinde genç nesillere büyük görevler düştüğünü anlatan Vali Yazıcı, öğrencilerden buldukları her fırsatı okuyarak geçirmesini istedi. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Vali Yazıcı, yöneltilen soruları içtenlikle cevaplandırarak, öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.
Vali Yazıcı, Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kitap okuma etkinliğine de katılarak, Kaymakam İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, İl Millî Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Güneysu İlçe Millî Eğitim Müdürü Adem Külünk ve öğrencilerle birlikte kitap okudu.
KIZILAY ŞÜKRÜ -NURTEN TOPÇUOĞLU ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ
Vali Ersin Yazıcı, Güneysu Kızılay Şükrü-Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ndeki otistik çocukları ziyaret etti.
Ziyarette, sınıfları gezerek, çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Yazıcı, çocukların durumları hakkında bilgi alarak, merkezin çalışmalarını inceledi.
Son dönemlerde eğitimde ciddi değişim ve gelişim olduğunu dile getiren Vali Yazıcı, otizmli çocuklara sahip çıkılması gerektiğini ve onlarla empati kurmanın çok önemli olduğunu söyledi.
Vali Ersin Yazıcı, bu merkezimizde görev yapan öğretmenlerimizin fedakârlığı sayesinde her bir çocuğumuz kendi seviyesine göre gelişim ve ilerleme sağlamaktadır dedi.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın