KARLA MÜCADELE TAKDİRLE KARŞILANDI

KARLA MÜCADELE TAKDİRLE KARŞILANDI

 

 

Karla mücadele çalışmasında köy yollarının ulaşıma açılması için mesai gözetmeksizin büyük fedakârlık ve özveriyle çalışan ekiplerimize ve kriz masası üyelerine hamsi ızgaralı teşekkür yemeği verildi.

İdaremiz yerleşkesinde yapılan teşekkür yemeğinde Valimiz Sayın Ersin Yazıcı, İl Jandarma Alay Komutanı İsmet Cansaran, Vali Yardımcısı Genel Sekreterimiz Şefik Aygöl, Vali Yardımları, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Genel Meclis Üyeleri, Acil ve Afet Durum Müdürü Şakir Kurk, il Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, Genel Sekreter Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz, İlçe Özel İdare Müdürlerimiz, Yol-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Hüseyin Balaban, Şube Genel Sekreteri Harun Erdoğan, Bem-Bir Sen İl Başkanı Resul Usta ve özel İdare personeli katıldı.

 

 

Böyle başarılı bir ekip olunca karla mücadele de güzel oluyor

Teşekkür yemeğinden sonra Valimiz Sn Ersin Yazıcı yaptığı konuşmada; İl Özel İdaresi ekiplerimiz, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve yolları ulaşıma açık tutmak için karla mücadele çalışmalarını başarıyla yürüttüklerini ifade ederek, “Rize’de etkili olan kar yağışından sonra İl Özel idare ekiplerimiz kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için gerekli müdahaleleri yerinde ve zamanında yaparak halkımızın mağduriyetini gidermişlerdir. İlimizin arazi şartlarının zorluğuna rağmen ekiplerimiz karla mücadelede vatandaşlarımızın haklı takdirlerini kazanmış, evlerinden ayrı ve uykusuz geçen bu mücadelenin ödülünü bu takdir ve vatandaşlarımızın yüzlerindeki huzur ifadeleriyle almışlardır. Böyle başarılı bir ekip olunca karla mücadele de güzel oluyor. Böyle başarılı bir ekibe başkanlık etmek, başında olmak bana mutluluk veriyor.” dedi.

 

 

İl Özel İdaremiz birliktelik ruhuyla çalıştı

Kapalı köy yollarının açılması için yoğun ve özverili bir çalışma yürüten İl Özel İdaresi personeline teşekkür eden Vali Yazıcı, “Başta Kriz Merkezi olmak üzere, Genel Sekreterimizi, ilçede koordineyi sağlayan kaymakam arkadaşlarımı, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzü, tüm yönetici arkadaşlarımı, sahadaki ekiplerimizi, operatörlerimizi ve yardımcıları tebrik ediyorum. İl Özel İdaremiz birliktelik ruhuyla çok güzel bir çalışma yaptı. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden makul sayılacak bir zamanda tüm yerleşim yerlerine sizin sayenizde ulaştık. Rize halkına bu güzel hizmeti sağlayarak onlara ulaştığınız için; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin artık insanlarımıza 2015 yılında hizmetleri çok seri bir şekilde götürdüğünü ispatladığınız için hepinizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “dedi.

Vali Yazıcı. ”130 personel ve 84 iş makinasıyla karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerimiz kar yağışı sonrası yapmış oldukları mücadeleden alınların akıyla çıkarken vatandaşlarımızın hizmet beklentilerinin her zaman aynı kararlılıkla yerine getireceklerinin de mesajını vermiş oldular.” değerlendirmesinde bulundu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın