DEVLET OLARAK VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

DEVLET OLARAK VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

 

Vali Ersin Yazıcı, Güneysu İlçesi ve Muradiye Beldesi'nde meydana gelen sel ve heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.
Sel ve heyelan bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Ersin Yazıcı'ya, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şakir Kurk ile diğer ilgililer eşlik etti.
ZARARLAR GİDERİLECEKTİR…
Ziyaretler sırasında evlerinde ve işyerlerinde selden dolayı hasar oluşan vatandaşlarımızla birebir konuşan Vali Ersin Yazıcı, hiçbir vatandaşımızın sahipsiz olmadığını, herkese devletin elinin uzatılacağını, oluşan zararın da en kısa zamanda giderileceğini belirtti.
HEPİMİZ VATANDAŞLARIN HİZMETKÂRIYIZ…
Sel felaketinin başladığı andan itibaren tüm kurum ve kuruluşlar olarak çalışmalara derhal başlanıldığını belirten Vali Yazıcı,"İlk andan itibaren sel felaketinin takipçisiydik. Biz elimizden gelen en hızlı şekilde buradaki yaraları sarmak için çalışıyoruz. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hepimiz vatandaşların hizmetkârıyız. Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğunu sağlamak, yüzünü güldürmek, devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek bizim görevimiz.  Buradan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. En büyük tesellimiz can kaybının olmamasıdır. "diye konuştu.
DEVLETİMİZ GÜÇLÜDÜR…
Devletimizin sosyal bir hukuk devleti olduğuna vurgu yapan Vali Yazıcı,"Bu anlamda biz onlara yardımcı olmak için buradayız. Çalışmalar tüm eksikler giderilene kadar devam edecek. Vatandaşlarımız endişe etmesin, devletimiz güçlüdür, Her şey yapılıyor, yapılacaktır. Bunlar hallolur. Kimse merak etmesin, en iyisi yapılır."dedi.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın