DÜNYANIN EN MODERN ÇAY PAKETLEME FABRİKASI RİZE’DE YAPILIYOR

DÜNYANIN EN MODERN ÇAY PAKETLEME FABRİKASI RİZE’DE YAPILIYOR

 

Dünyanın en modern ve kapsamlı çay paketleme fabrikalarından biri olacak olan ÇAYKUR’un yeni çay paketleme fabrikasının inşaatı Rize'nin İyidere ilçesinde devam ediyor.
2014 yılı Eylül ayında inşaat ihalesini alan AHES İnşaat Ticaret ve Sanayi A. Ş ile yapılan protokolün ardından fabrikanın inşaatı başlamıştı. Bodrum kat seviyesine çıkılan inşaat alanında ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu incelemelerde bulundu.
Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu firma yetkilisi Süleyman Ekşi’den bilgi aldı. Kendi kendine yetebilecek şekilde projelendirilen fabrika hinterlandında ayrıca yöreye değer katacak turistik bir merkez şeklinde de hizmet verecek.
Sütlüoğlu açıklamasında “Rizemizin marka değerine değer katacak olan dünyanın en modern çay paketleme fabrikası olacak olan tesisimizin inşaatı devam ediyor. Yaklaşık 300 Milyon TL’ye mal olacak tesis tamamlandığında 5,5 yıl gibi kısa bir sürede kendisini amorti edecek. Dünyanın en kapasiteli, en modern, en akıllı, en çevreci ve birçok daha eni bünyesinde bulunduran son derece otomasyonu yüksek paketleme fabrikası olacak. İnşaat aşamasını anbean takip ediyoruz, belirlenen sürede inşaatı bitirip burayı Rizemize ve ülkemize kazandırmak istiyoruz” dedi.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın