BAŞKAN KASAP ATMEYDANI MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve beraberinde Başkan Yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte Atmeydanı mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

Her gün farklı bir mahalleyi gezerek Rize Belediyesinin çalışmalarını yerinde inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kasap, Atmeydanı mahallesinde incelemelerine devam etti.

At Meydanı mahallesinde Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden ana yol çalışmasını inceleyen Başkan Kasap müteahhit firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yol çalışmalarını inceleyen Başkan Kasap ve ekibi Cuma namazı sonrası Atmeydanı mahallesinde bulunan Orta Alan Camii altında Rize Belediyesinin desteği, Orta Alan Camii ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin öncülüğünde talebeler için yaptırılan dersliği gezdi.

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün desteği ile yapımı tamamlanan Kur'an Kursu talebe dersliği 65 talebe ile hizmet verecek.

Atmeydanı Mahallesi Muhtarı Fatih Tatoğlu ve Orta Alan Camii Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Musa Ünsal Çolak mahallelerine gösterilen hizmet ve yakın alakadan ötürü Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a ve ekibine teşekkür ettiler.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın