RİZE’DE MÜTEAHHİDE KIZAN KÖY SAKİNLERİ YOL KAPADI…

RİZE’DE MÜTEAHHİDE KIZAN KÖY SAKİNLERİ YOL KAPADI…
- RİZE’NİN YİĞİTLER KÖYÜ’NDE MÜTEAHHİDİN YOL ÇALIŞMASINI TAMAMLAMAMASINA KIZAN KÖYLÜLER BİR ÇOK KÖYÜN BAĞLANTISINI SAĞLAYAN GRUP YOLUNU ARAÇ ULAŞIMINA KAPATTI

 

 

Rize’nin Yiğitler Köyü’nde müteahhidin yol çalışmasını tamamlamayarak yolda kazalara neden olduğunu ileri süren köy sakinleri, bir çok köyün bağlantısını sağlayan grup yolunu araç ulaşımına kapattı.
Rize’nin Yiğitler Köyü’nden yaklaşık iki yıl önce bir içme suyu şebekesi geçirildi. Şebekenin yaklaşık 2.5 kilometresi ise bir çok köyü bağlayan ve köyün içerisinden geçen bağlantı yolundan geçirildi. Müteahhit su borularını çift şeritli yolun bir şeridini yararak zeminden geçirdi. Ancak boruları geçirdikten sonra üzerini gerektiği gibi kapatmadı.
Köy sakinleri bozuk bir şekilde bırakılan yolun bir çok kazaya sebep olduğu gerekçesi ile bugün yol üzerinde eylem gerçekleştirdi. Bir araç boydan boya ters park edilerek yol araç ulaşımına kapatıldı. Yol yaklaşık bir saat araç ulaşımına kapalı kaldı. Yolda her iki yönden de kuyruklar oluştu. Jandarmanın olaya müdahalesi ile ikna olan köy sakinleri yolu araç ulaşımına açtı.

 

 


Köy sakinleri yaptıkları açıklamada, yolun bir şeridi kullanılmayacak durumda olduğu için yolda bir çok kazanın yaşandığını belirttiler. Köy sakinleri yolun biran önce onarılmasını istediler.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın