RİZE'DE 29 EKİM CUMHURİYET RESEPSİYONU İPTAL EDİLDİ

 

Rize valiliği, Karaman Ermenek'te yaşanan maden kazası nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun iptal edildiğini açıkladı.

 

28.10.2014 Salı günü Karaman’ın Ermenek İlçesi’ndeki Pamuklu Köyü yakınlarındaki kömür ocağındaki göçükte işçilerin mahsur kalması üzerine Cumhurbaşkanımız tarafından verilecek olan Cumhuriyet Resepsiyonu iptal edilmiştir.

Cumhuriyetimizin 91 yıl kutlama programı çerçevesinde ilimizde de Rize Valisi ve eşi tarafından 29 Ekim 2014 Çarşamba günü (bu gün) saat 19:00’da Rize Dedeman otelde verilecek olan Cumhuriyet Resepsiyonu Sayın Valimiz Ersin YAZICI’nın talimatları doğrultusunda iptal edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Resepsiyona katılacak davetlilerin mağdur olmamaları açısından konunun yayınlarınızda işlenmesi ve Mahalli Televizyonlarımızda alt yazıyla geçilerek duyurulmasını saygıyla rica ederiz.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     29 Ekim 2014 23:49
         

    inanin o güzelim caminin önüne bu put dikiip cemaatin ührefiyatini bozmustur..ozaman inanin mahsusten dikilmistir.cünkü tam kibleye dikilmis ve bir ücübe gibi duruyor üsküdarda camiye karsi cikiyorlar hic cekinmeden bende bu ücübe put aksam karardimi cocugumle oradan gecerken cocugun korkup titremesine kimsenin hakki olmadigini düsünüyorum .üstelik m.kemal tarafindan rize bir gavur sapkasi icin bombalatilmistir.SN CUMHURBASKANI BIR ÖZÜRDE DEVLET ADINA RIZEDEN DILEMELISIN

Yorum Yapın