Başkan Kasap’tan En Anlamlı İftar…

Başkan Kasap’tan En Anlamlı İftar…

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Geleneksel 'Kardeşlik İftar' ına ev sahipliği yaptı.

Sahil’de “Gönül Sofrası”nda düzenlenen iftar programında çocuklarla aynı sofrayı paylaşarak yakından ilgilenen Başkan Kasap, hayatının en güzel, en anlamlı ve hayırlı iftarlarından birinde Oruç açtığını ifade ederek, iftar programına katılan çocuklar ile yakınlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ…

Başkan Kasap, Kardeşlik iftarı programını geleneksel hale getireceklerine de vurgu yapan sadece ramazan ayında değil, yılın belirli günlerinde de bu tür programlar düzenlenebileceğinin altını çizdi. Başkan Kasap, “Her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Kapımız ve yüreğimiz tüm hemşehrilerimize olduğu gibi, sizlere de ardına kadar açıktır.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Daha sonra iftara katılan Aileler ve çocuklarla Başkan Kasap, hatıra fotoğrafı çektirerek uğurladı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    korsan

     22 Haziran 2016 15:51
         

    sayn bşkan sen rızeyı rizeden yönetmeysenmi yahu bu yemklerle bu mıllete yalakaluk yapacağuna rize toptancılar haline bır uğrayığpta baksn esnafartı muşterler hep zarar edeyı  cumhur bşkanımz görse heralde sana madalya takar .ayptr ayıp bu mılltın parsını fuzılı yere çarcur etmeyn hal ın içersi ahıra bnzemş

  2. 0 0
    {usertitle}

    kakşı53

     24 Haziran 2016 00:21
         

    sayın başkan sabunluk ihtiyarları almışsın yanına gidiyorsun

    bu sabunluklarda hiçbir şekilde başarılı olamazsın,bir sabunluk ihtiyarın

    odasını değiştin attın onu ta ücra köşeye hala durumu farkedemedi.bunuda diğerleri gibi belediye içerisine gezdirirsen belki durumu anlar ve yerini genç çalışkanlara bırakır

    m.kakşı

Yorum Yapın