Rizeli genç girişimciler, çay ve mobilya fikirleriyle New York’a uçtu!

Rizeli genç girişimciler parlak fikirleriyle Hamdi Ulukaya Girişimi çerçevesinde New York’taki destek programına katılmaya hak kazandı. Kurucu Emre Erçin ve üretimden sorumlu ekip arkadaşı Ayla Tutan, Lazika ile Rize’de ürettikleri çay ve çay bazlı ürünleri dünyaya pazarlamayı amaçlarken, Emirhan Uzun da mobilyacılar için kolay çözümler bulmayı hedefliyor. Rizeli girişimciler, Hamdi Ulukaya Girişimi’nin destek programıyla hayallerine bir adım daha yaklaştı.

 

Rizeli genç girişimciler parlak fikirleriyle, Hamdi Ulukaya Girişimi’nin New York’taki destek programına katılmaya hak kazandı. Rizeli Emre Erçin ve Ayla Tutan, şirketleri Lazika ile Rize Çamlıhemşin’de ürettikleri nitelikli Türk çayını ve çay bazlı ürünleri tüm dünyaya pazarlamayı amaçlıyor. Yıllardır kaliteli çay arayışında olan Emre Erçin ve üretimden sorumlu ekip arkadaşı Ayla Tutan, bölgenin çay ekonomisine katkı sağlamakla birlikte üstün kaliteli Türk çayını dünyaya tanıtmayı hedefliyor. Amaçları doğrultusunda Hamdi Ulukaya Girişimi (HUG)- Startup Destek Programı’na başvuran Erçin ve Tutan, New York programına katılma hakkı kazandı.

 

Bir diğer Rizeli girişimci Emirhan Uzun mobilyacılar için kolay çözümler sunma amacıyla Hamdi Ulukaya Girişimi (HUG) Girişimci Adayı Destek Programı’na başvurdu. Dumlupınar Üniversitesi İşletme Bölümü 4. sınıf öğrencisi Emirhan Uzun, ülke çapında 7 bin 489 girişimci adayı arasından New York programına katılma hakkı kazanan 24 girişimci arasına girdi. Amerika Birleşik Devletleri’nde HUG’un bir aylık girişimcilik programına katılan genç girişimciler, hayallerini gerçeğe dönüştürme yolunda emin adımlarla ilerliyor..


 


 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın