O Ülkenin Bakanı Rize'ye Geliyor

 

 

Türkiye ile Sri Lanka arasında yapılan olumlu görüşmeler doğrultusunda iki ülke içinde önemli olan çay konusunda Türkiye Sri Lanka Parlamentolar Arası Dostluk Gurubu Başkanı ve Şehir Planlama ve Su Temini Bakanı, aynı zamanda Sri Lanka Müslüman Kongresi Lideri Rauff Hakeem ile Ankara’da bir görüşme gerçekleştirildi.

Bakan Hakeem ile Ankara Sri Lanka Büyükelçiliğinde bir araya gelen Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Sütlüoğlu ile Rize Ticaret Odası Başkanı Mehmet Erdoğan iki ülke arasında çay ve diğer konularda işbirliği yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kazan kazan prensibi doğrultusunda her iki ülkenin üreticilerinin menfaatleri ön planda tutularak çay konusunda ortak çalışmalar yapılması konusunda prensip kararına varıldı.

Ayrıca Sayın Bakan Rauff Hakeem; Sayın Sütlüoğlu ve Erdoğan tarafından çay mevsiminde Rize’ye davet edildi. Davet teklifini memnuniyetle kabul ettiğini belirten Bakan Hakeem, en uygun zamanda Çaykur ve Ticaret Borsasının konuğu olarak Rize’yi ziyaret edecek.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın