BASIN MENSUPLARI 'RENK' KATTI

BASIN MENSUPLARI 'RENK' KATTI
- RİZE'DE RENK PROJESİNE DESTEK VEREN BASIN MENSUPLARI ÖĞRENCİLER İLE AYNI SIRALARI PAYLAŞTI

 



Rize’de basın mensupları, Valilik tarafından yürütülen RENK projesine destek vermek için öğrenciler ile aynı sıraları paylaştı.
Rize Valiliği tarafından yürütülen Rize’de Eğitime Nitelik kazandırma (RENK) Projesi tüm hızı ile devam ediyor. Rize Valisi Ersin Yazacı başta olmak üzere şehrin önde gelen bürokratları ve meslek gruplarının temsilcileri RENK projesi içerisinde yer alan Okuma Saatleri’nde öğrenciler ile aynı sıraları paylaşarak kitap okuyor.
Bugün ise RENK projesine destek veren meslek kolu Basın camiası oldu. Rize Fatih Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden basın mensupları Rize Valisi Ersin Yazıcı liderliğinde öğrenciler ile aynı sıraları paylaşarak kitap okudular.
Vali Yazıcı yaptığı açıklamada, “RENK projesi kapsamında ki okuma saatindeyiz. Ben şahsen her hafta bir okulumuzda okuma saatine katılıyorum. Bugün basın mensuplarımız ile buradayız. Geçtiğimiz haftalarda; doktorlarımız, mühendislerimiz, asker ve polislerimiz de projemize destek verdiler. Bu projemize tüm kurum ve kuruluşlar destek veriyor. İnşallah Rize’de eğitime nitelik kazandırma projesi çerçevesinde okullarımızda bir hareketlilik yaşandı. Bir sinerji oluştu. İnşallah güzel sonuçlar alacağız” dedi.
Öğrenciler ise yaptıklar açıklamada, sıralarını misafirleri ile paylaşmaktan dolayı yaşadıkları mutluluğu dile getirdiler.
Öğrenciler ile aynı sıraları paylaşan basın mensupları ise yaptıkları açıklamada, “Rize maalesef okuma oranının düşük olduğu bir il. Bu proje ile okuma oranının artacağına inanıyoruz” dediler.
Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamit Suyabatmaz ise projede basın desteğinin önemine değinerek desteklerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın