Başkan Kasap Çocuklarla Kitap Okudu‏

Başkan Kasap Çocuklarla Kitap Okudu

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi’ne destek olmak amacıyla Atatürk İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencileri kitap okumanın faydaları konusunda bilinçlendirmek adına başlatılan kitap okuma etkinliklerine kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri katılıyor.

Bu kapsamda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap da Atatürk İlkokulu’nu ziyaret ederek, Okul Müdürü Mehmet Hut ve Okul Aile Birliği Başkanı Nakiye Cerah ile birlikte sınıfta öğrencilerle kitap okudu.

 

 

BİLGİNİN TOPLUMA ULAŞMASI SAĞLANACAK

Bilginin topluma ulaşması noktasında belediye olarak gerekli bütün çalışmaları yapacaklarını söyleyen Başkan Kasap, RENK Projesiyle birlikte çocuklarda kitap okumanın yararları konusunda bir farkındalık oluştuğunu ve bunun oldukça yararlı olduğunu söyledi.

RENK Projesine çeşitli destekler verdiklerini söyleyen Başkan Kasap, “Projeye hem katılım olarak hem de kitap olarak destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Projenin sadece öğrenciler üzerinde değil toplumsal olarak da faydalı olacağına inanıyorum. Bilginin topluma yayılması noktasında başından beri ifade ettiğimiz gibi belediye olarak çalışmaları gerçekleştireceğiz. Belediyenin bu gibi faaliyetlerde bir katalizör görevi üstlenmesini sağlayarak, gerekli desteği vereceğiz” dedi.

 

 

Kitap okuma etkinliğinin sonunda sınıf öğrencileri katılımlarından dolayı Başkan Kasap’a teşekkür ettiler.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın