Rektörlük Devir Teslim Töreni Yapıldı

RTEU Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, düzenlenen törende görevi devraldı.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu törende YÖK üyeliğine atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman’dan görevi devraldı.
Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde bir konuşma yapan Prof. Dr. Hüseyin Karaman, iki dönemdir yürüttüğü rektörlük görevinin sona erdiğini hatırlatarak, kurumların çalışmalarının bir anlamda bir bayrak yarışı olduğunu, bu bayrak yarışını da bundan sonra Rektör Prof. Yusuf Yılmaz’ın sürdüreceğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Yılmaz’a herkesin destek vermesini isteyerek yeni dönemin başta üniversitemiz olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ise, amaçlarının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak olduğunu belirterek, “İnancım şudur ki, başarı birliktelikten gelir.  Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini taşıyan üniversitemizi tüm paydaşlarımızla ileriye taşıyacağız. Önümüze çıkan engelleri de hep birlikte aşacağız. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi hepimizin üniversitesidir.” dedi. 
Farklı üniversitelerle iletişim ağının hızlı ve güçlü olmasının başarıya katkı sağlayacağını ifade eden Rektörümüz, üniversitemizin ve şehrimizin tanıtımının da büyük önem taşıdığını söyledi.
Konuşmaların ardından karşılıklı çiçek takdimi gerçekleştirildi.
Ardından, Prof. Dr. Hüseyin Karaman görevini devrettiği Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’a rektörlük cübbesini giydirdi.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın