Rize’de “Ahlaklı sporcu nasıl olur” semineri

Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Sıtkı Aslanhan“Ahlaklı sporcu nasıl olur, spor ahlakı nedir ve spor kötü alışkanlıklardan nasıl korur? Bu konuda öğretmen ve öğrencilere düşen sorumlulukları”sohbet tadında anlatacak.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, Rize İmam Hatipliler Derneği (RİHDER) işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen seminerlerin ilki 15 Aralık Salı günü saat 10.30’da Çayeli Kültür Merkezinde başlayacak. Ardından Ardeşen Belediyesi Kültür merkezinde Saat 14.00’de devam edecek. Seminerlerde ikinci gün ise Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İHL Konferans Salonu ve RTEÜ İlahiyat Fakültesi Konferans Salonundaki seminerlerle sona erecek.

Sıtkı Aslanhan Kimdir?

1976 yılında Malatya’da doğdu. Çocukluğu Manisa’da geçti. Üniversiteyi Isparta’da okudu.

Aile hayatı, toplum kültürü, örf adet ve geleneklerimize sahip çıkarak bugün geldiğimiz noktada yapılan yanlışları istatistiklerle ortaya koydu. Birçok televizyon kanalında söyleşiler gerçekleştirdi. Yaptığı ilginç tespitlerle gazetelere manşet oldu. Yok, olmaya başlamış kültürümüzün önüne geçerek ülkemizin 78 il ve ilçesinde hatta Avrupa’da ailelere, öğrencilere ve eğitimcilerimize seslendi.

Halen ülkemizi karış karış dolaşarak coşkulu konuşmasıyla gençleri bekleyen tehlikeleri gösteriyor ve çözüm önerileri sunuyor. Her Perşembe 19.00 da AKRA FM ‘de “Bilinçli Aile, Duyarlı Gençlik” programıyla dinleyenlerini aydınlatıyor.

Başarı ve Mutluluk için Hayata Gülümse kitabı ülkemizde en çok satan kitaplar arasında. Bununla birlikte 4 kitabı daha okurlarıyla buluşuyor.

Evli ve 4 çocuk babası Sıtkı Aslanhan’ın; En büyük gayesi ülkemizin pırıl pırıl insanlarına, mutluluğun kapılarını aralamalarına yardımcı olmaktır.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın