Kendirli’de kültür etkinlikleri ve icazet merasimi

Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar 13-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen etkinlikte kültürel verilerin ön plana çıkartıldığını söyledi.

 

Kendirli Belediyesinin organize ettiği Kendirli Kültür etkinliklerinde Beldenin özellikleri ön palanda tutuldu.

     13-14 Ağustos tarihleri arasında Kendirli Beldesinde ilk kez düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu Kültür etkinliklerinde çeşitli tarihi kültürel konular ön plana tutuldu.

 

 

    Belediye başkanı Alaettin Serdar 13-14 Ağustos tarihleri arasında yapılan Kültürel etkinliklerde İcazet merası mı ile birlikte çok sayıda kuran kursu öğrencisinin kuran okuma etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek “ Kendirli de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz, kültür etkinliğimiz bunlardan biridir. Kur-an in beldesi olan beldemiz de nasıl festival yapılacağını herkese göstermiş oldu” dedi.

 

 

Belediye Başkanı Serdar “. Etkinlikler kapsamında Gerek Voleybol Turnuvamız, Gerek Yemek ve Fotoğraf yarışmamız ve ayrıca en önemlisi tarih sayfalarına gömdüğümüz dedelerimiz tarafından yapılan yeni nesil tarafından ismi dahi unutulan dibek taşında Çimidi yapımını bugünkü nesille gösterme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

 

 

15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında gerçekleştirdiğimiz festival de halkımız bizi yalnız bırakmadı, Gerek bürokratlarımız, gerek siyasiler ve halkımız bu etkinlikte yanımızda oldu, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu organizasyona destek veren kuruluşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

 

Belediye Başkanı Alaettin Serdar Kendirli Kültür Etkinlerinin devamının geleceğini belirterek “ Artık bunu geleneksel haline getireceğiz ve beldemizin daha çok tanınması adına her yıl bu geleneğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın