Rize Muhtarlar Federasyonumuzun 1. Birlik ve Dayanışma Toplantısı Pazar ilçesinde yapıldı. 

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalkandere, Derepazarı, İyidere, Rize, Güneysu, Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı Hemşin, İkizdere, Çamlıhemşin Dernek Başkanları ve muhtarlarımızın katılımıyla  Pazar Kaymakamı Sayın Mustafa Akın ve Pazar Belediye Başkan Vekili Dursun Güneş ziyaret edildi. 
Ziyarette konuşan Mustafa Akın “mahalle ve köylerimizde muhtarlarımızın huzur ve güvenliğin sağlanmasında en büyük yardımcıları olduğunu, halkın yaşadığı sorunların çözümlenmesi ve sıkıntıların giderilmesinde ilk adım hizmet kapısı muhtarlar olduğuna dikkat çekerek, amacımız ilçemizin her mahallede, köylerinde vatandaşlarımızın en iyi yaşam koşullarında yaşamasının sağlanmasıdır,” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekilimiz Dursun Güneş ise “tüm mahalle muhtarlarımızla el ele gönül gönüle çalışıyoruz, her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz, onların taleplerini dinliyoruz. Muhtarlarımızla sürekli istişare etmeye gayret ediyoruz”, dedi. 
Federasyon Başkanı Remzi Güzel de Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimize muhtarlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 
Yapılan ziyaretler sonrasında Pazar Muhtarlar Derneği’nde  Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerimizin katılımıyla toplantı düzenlendi. Federasyon Başkanı Remzi Güzel toplantıda sağlanan birlik ve beraberlikten duyulan mutluluğu ifade etti. Muhtarlar arasında istişarenin önemini anlatarak birbirimize yardımcı olmamız gerektiğini söyledi. 
Güzel, konuşmasının devamında Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlık kurumuna verdiği büyük ilgi ve destekle beraber, sağladığı sosyal haklarla toplum ve kurumlar nezdinde muhtarlık oldukça büyük bir değer kazandı. Toplumun ve kurumların muhtarlara bakışı değişti. Muhtarlık dikkate alınan ve daha saygın bir kurum haline geldi, diye konuştu.
Hak edene hak ettiği değeri vermekten kaçınmayan Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere kazandırdıklarını bizler daha ileri taşımak için birey ve kurumlarımızla ilişkilerimize daha çok dikkat etmeliyiz, diyerek saygı göstermeyen saygı göremez dedi.  
Remzi Güzel, kadim ilçemiz Pazar Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Rıza Avcı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ikramları ve üstün misafirperverlikleri için çok teşekkür etti.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın