FINDIKLI YENİ SOSYAL ALANLARA KAVUŞUYOR

Fındıklı'ya amfi tiyatro yapılacak

 



 Fındıklı'ya bin kişilik amfi tiyatro yapılacak.

Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, yaptığı açıklamada, önemli organizasyonlar ve tiyatro gösterileri için ilçeye modern bir amfi tiyatroyu kazandıracaklarını söyledi.

Karadeniz Sahil Yolu'nun geçmesiyle yol ile ilçe arasında oluşan yeni alanda sosyal tesis yaptıklarını ifade eden Özbalaban, "Bu sosyal alanda 20 yaş altı futbol sahası, büyükler için tenis, voleybol ve basketbol sahaları yer alıyor. Açık ve kapalı fitness salonu ile kafeteryası olan bu sosyal tesis, 7'den 70'e herkesin sosyal faaliyetlerini karşılıyor. Şimdi de Tuncer Ergüven Sosyal tesisleri devamında bin kişilik amfi tiyatro yapılacak" dedi.

Çağdaş bir Fındıklı yaratmak için yola çıktıklarını belirten Özbalaban, şunları kaydetti:

"İlçede hayata geçirdiğimiz yatırım ve projeleri vatandaşın istek ve talepleri doğrultusunda planlıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne halkımızla iletişimimizi her zaman güçlü tuttuk. Emekle, gayretle ve hemşehrilerimizin desteğiyle her geçen gün ilçemizi büyütüyor ve geliştiriyoruz. Şimdi de bin 420 metrekare alanda yaklaşık bin kişilik amfi tiyatro yapacağız. Önemli organizasyonlara ve tiyatro gösterilerine ev sahipliği yapacak amfi tiyatro içerisinde tesis binası, kafeterya, duş ve soyunma odaları, yönetim bölümleriyle gezi ve park alanlarının da yer alacağını proje tamamlandı."

Özbalaban, amfi tiyatro ihalesinin 31 Mart'ta yapılacağını kaydederek, yıl sonuna kadar tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın