AK Parti Çamlıhemşin Teşkilatı İftar Sofrasında Buluştu

AK Parti Çamlıhemşin Teşkilatı İftar Sofrasında Buluştu

 

 

AK Parti Çamlıhemşin İlçe başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programında teşkilat mensupları bir araya geldi.

Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir ilçe de iftar programı icra eden AK Parti teşkilatları dünde Çamlıhemşin teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar sofrasında buluştu. Çamlıhemşin’deki iftar programına İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İftar programı öncesinde İl başkanı Muhammed Avcı ve Milletvekili Osman Aşkın Bak, beraberindeki İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz  ve Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ile birlikte Çamlıhemşin’de yapımı devam eden  Öğretmenler evinin inşaatında incelemelerde bulunarak  çalışmaların  son durumu hakkında bilgiler aldı.

 

 

İftar yemeğinde konuşan Milletvekili Osman Aşkın Bak,Rabbime hamd ediyorum ki bugün bir aradayız ve siz değerli teşkilat mensuplarımızla birlikteyiz. Sizlerin bizlere verdiği destekle ilimizi mecliste temsil ediyoruz. Sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek için kanunları çıkarıyoruz. Bu arada ülkemizi bölmeye çalışmak isteyenler var. TBMM’de bu ülkeye hainlik yapmak isteyenlere, bölmek isteyenlere ve  terörü getirmek isteyenlere en büyük dersi verecek olan dokunulmazlıkla ilgili yasayı çıkardık.  Kimse bu ülkeyi bölmeye cesaret edemez. Biz buna müsaade etmeyiz.” dedi

İl Başkanı Muhammed Avcı ise, “Her gün ayrı bir ilçemizde teşkilat mensuplarımızla birlikte iftar programlarına katılıyoruz. Bugünde Çamlıhemşin’de sizlerle birlikteyiz. Bu coşkulu salonu bizlere hazırlayan ve buraya iştirak eden tüm teşkilat mensuplarıma tekrar teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca davamıza gönül vermiş, emek vermiş siz değerli teşkilatlarımızla birlikte orucumuzu açmak ve ramazanın  coşkusunu yaşmaktan dolayı  büyük bir mutluluk  duyuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi ve bozmasın.“  diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın