Sedat Peker, Ardeşen'de Bülent Eskiçırak'ın Onuruna Verdiği Yemeğe Katıldı

 

Rizeli hayırsever ünlü iş adamı Reis Sedat Peker, Rize İşitme Engelliler Derneği Başkanı Aykut Mavi’nin düğün törenine katılmak üzere geldiği Rize’de, akşam saatlerinde Ayder Yaylasına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından iş adamı Bülent Eskiçırak'ın Ardeşen Belediyesi Yöresel Yemekler Sofrasında onuruna verdiği yemeğe katıldı.

Yemeğe, Sedat Peker ve ailesinin yanı sıra iş adamları, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Rize Baro Başkanı Av. Mehmet Çırakoğlu ve davetliler katıldı.

Sohbet ortamında geçen yemek sonunda ünlü iş adamı Sedat Peker, genç nesillerin çok daha iyi olduğunu ve ülkemizin geleceğinin çok daha iyi olduğunu gördüğünü kaydetti.  Şahsına ve ailesine gösterilen ev sahipliği dolayısıyla çocuklarının da ev sahipliğini öğrendiğini kaydeden Peker, gösterilen ev sahipliği dolayısıyla Rize ve Ardeşenli hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ise, Sedat Peker’İn Ardeşen ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Reis beyin ilimizi, ilçemizi ziyaret etmesinden çok keyif aldık, şeref duyduk. Vatanını seven, milletini seven, dinini bayrağını seven her vatanperver evlat gibi Sedat Bey de özel bir insan, güzel bir insan kendisini takip ediyoruz. İlçemizde kendisini ağırlamaktan son derece mutlu olduğumuzu ben buradan ifade etmek istiyorum. Allah yolunu, geleceğini ailesiyle beraber açık etsin, uzun etsin, sağlıklı ve mutlu etsin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Gültekin, Peker’e üzerinde isminin yazılı olduğu tulum hediye etti. Peker’e ayrıca tahta laz ralli maketi ve isminin yazılı olduğu 53 numaralı Çaykur Rizespor forması hediye edilirken Ardeşen Rafting takımı sporcuları da Peker’e çeşitli hediyeler verdi.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın