Başkan Kasap, Trabzon Bölge Toplantısına Katıldı

Başkan Kasap, Trabzon Bölge Toplantısına Katıldı

 

 

Ak Parti Yerel Yönetimler 5.Bölge Toplantısı yapıldı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap düzenlenen toplantıya katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı salonda yapılan toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve bölge illerindeki partililer ve teşkilat mensupları katıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "Hükümetle yerel yönetimler ve genel merkezle taşra teşkilatı arasında ki iletişim kanallarının bu şekilde canlı tutulması son derece önemli. İstişare önemlidir. İstişare bizim geleneğimizde vardır. Pozitif karar alma mekanizmalarından birisidir. Bu teoride kalmamalı. Oturduğumuz yerde işin edebiyatını yaparak geçiştiremiliyiz. Bu partide istişare gerçek anlamda bir markadır” dedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, "AK Parti milletimizin bağrından çıkan bir harekettir. Bizler milletimizin emrindeyiz ve milletimize hizmet etmekten mutluluk duyarız. Türkiye'nin her karış toprağında milletimizin bize büyük desteği var. Bu bölgede destek biraz daha var. Bu toplantıya katılan illerimiz rekortmen illerimiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde 'Durmak yok yola devam' diyoruz" dedi.

Daha sonra tüm katılımcıların bulunduğu ortamda Belediyelerin sorunları tartışılarak çözüm yolları gösterildi.


Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın