”DOKAP VE DOKA BÖLGENİN CAN SİMİTİDİR”

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Zeyyat Kafkas, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) Bölgenin can simidi olduğunu söyledi.

 

 


Başkan Kafkas, yaptığı yazılı açıklamada, "Kimse DOKAP ve DOKA'nın başarılarına gölge düşüremez. Dünkü Kalkınma Kurulu toplantımızda yaptığım açıklamada DOKA ve DOKAP'ın daha entegre ve işbirliği içerisinde çalışması gerektiğini, birlikte daha fazla proje ortaklığı yapması halinde Bölgemizin daha kazançlı çıkacağını ifade ettim. DOKAP'ın kaynak temini anlamında daha başarılı olduğunu ve zaman zaman kullanılamayan bütçelerin geri gitmesindense DOKA'da değerlendirilebileceğini belirttim. DOKAP, Kıymetli Başkanımız Ekrem Yüce önderliğinde Bölgemizde başarılı projelere imza atmaktadır. Bizim rekabetimiz kendi içimizde değil küresel ve global dünyada olmalıdır” dedi.
DOKA ve DOKAP’ın Karadeniz Bölgesi’nin can simidi olduğunun altını çizen Başkan Kafkas, bu iki güzide ve başarılı kurumun daha entegre ve işbirliği içerisinde olmasının Bölge menfaatine olacağını sözlerine ekledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın