Rize Gençlik Merkezi FAS’da

Rize Gençlik Merkezi FAS’da

 

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Değişimleri Projesi çerçevesinde Rize Gençlik Merkezi Fas’a gitti.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezleri tarafından belirlenen bir tema üzerinde Bakanlıkça kabul görmüş bir kurum/kuruluşla yapılan Gençlik Değişimleri çerçevesinde 2016 yılında Fas Gençlik Merkezi Rize’ye gelmiş ve Rize Gençlik Merkezi tarafından ağırlanmıştı. Projenin ikinci kısmında ise Rize Gençlik Merkezi üyesi 15 genç “Kültürler Arası Öğrenme”  teması ile Daire Başkanı Ahmet UZAK ve Rize Gençlik Müdürü Yasin ÇAKMAKÇI’nın kafile başkanlığında Fas’a giderek değişimi tamamlamış oldular.

 

 

Değişim Programı çevresinde geziye katılan gençler gezi ile ilgili yaptıkları değerlendirmede Fas kültürünü daha yakından tanıma fırsatı elde ettiklerini, Gençlik Merkezini de ziyaret ederek Faslı gençlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ettiler.

Değişim programına katılan Rize Gençlik Merkezi üyesi gençler farklı kültürleri tanıma ve değerlendirme imkanlarını kendilerine sunan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ’a ve Bakanlık yetkililerine çok teşekkür ettiklerini belirttiler.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın