RİZE’DE LİSELİ ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK BULUŞMA

RİZE’DE LİSELİ ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK BULUŞMA


Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Liseliler Buluşuyor” programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Düzenlenen programda RİBEGEM faaliyetlerinin anlatıldığı sunumlar, faaliyet gösteren gençlerin hazırlamış oldukları sokak röportajları ve Belediye Başkanı Kasap’ın öğrencilerle sohbeti yer aldı.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap konuşmasında, “Günümüzde bireyselleşmenin çok ön planda olduğu günümüzde bu tür organizasyonlar birlikteliğin oluşmasına katkı vermesi açısından büyük önem arz etmektedir. Yapmış olduğumuz bu etkinliğe gençlerimizin ilgisi oldukça yüksek olduğunu görüyorum. Bu etkinlikler gençlerimizin kendilerini ifade etmelerini kolaylaştıracaktır” dedi.
RİBEGEM Koordinatörü Halim Turgut ise Rize şehir merkezinde bulunan 19 lisenin tamamında temsilcilikler oluşturduklarını, sadece liseli öğrencilerin bir araya geldiği buluşmada bile salonun kendilerine neredeyse yetmediğini ve bu ilgi alakayla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Etkinlik RİBEGEM müzik grubunun şehitler için hazırlamış oldukları şiir programı ve ardından öğrencilere ikramlarla son buldu. Belediye Başkanı Kasap ikramlar sunulurken, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirip sohbet etti.
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın