Rize'de fotoğraf kampı

Rize'de fotoğraf kampı
- F Rize Derneği tarafından Rize'de fotoğraf kampı düzenlendi



Rize'de F Rize Fotoğraf Sanatı ve Kültürü Derneği tarafından fotoğraf kampı düzenlendi.

İyidere'de bir otelde düzenlenen kampın ilk iki gününde Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan, Prof. Dr. Emre İkizler, Prof. Dr. Osman Ürper, Prof. Dr. Oktay Çolak, Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Muhsin Divan, Mehmet Turgut, Güngör Çınar, Atanur Sevim ve İranlı Sanatçı Bahman Zohouri fotoğraf sanatıyla ilgili eğitim verdi.

Kampa 121 kursiyer ve fotoğraf sanatçısı katılırken kampın son günü Çamlıhemşin ilçesinin tarihi bölgelerine fotoğraf gezisi düzenlendi. Saha çalışmalarıyla katılımcılar örnek çalışma yaptı. Program sonunda katılımcılara sertifika verildi.

F Rize Fotoğraf Sanatı ve Kültürü Derneği Başkanı Adnan Er, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organize edilen faaliyete Türkiye'den seçkin eğitimcilerin katıldığını ve ilk kez böyle bir program gerçekleştirmeleri dolayısıyla beğeni topladığını söyledi.

Fotoğrafın kalbinin Rize'de attığını ifade eden Er, "Başarılı geçmesinden dolayı gelecek yıllarda devam etmesi katılımcıların ortak isteği oldu. Biz de bunu göz önünde bulundurarak Karadeniz'in her bölgesi ile ilgili çalışma yapmaya karar verdik. İlk kez yapılmasına rağmen eksiksiz tamamlanması hepimizi mutlu etti." dedi.

Er, Karadeniz'in her köşesinin ayrı bir fotoğraf karesi olduğunu belirterek, yeşille mavinin buluştuğu nadide noktalardan olduğunu sözlerine ekledi.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın