Vali Bektaş, İftar Programında Gençlerle Bir Araya Geldi

Vali Bektaş, İftar Programında Gençlerle Bir Araya Geldi



Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Rize Gençlik Merkezi ve Rize’de faaliyetlerini sürdüren Genç sivil toplum örgütlerinin birlikte koordine ettiği gençlik iftarı Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ve yüzlerce gencin katılımı ile yapıldı.
Rize Gençlik Merkezi ve Genç STK koordinesinde gerçekleşen iftar programı Rize Gençlik Merkezi Bahçesinde gerçekleştirildi. İftar programı öncesinde Çayeli İmam Hatip Anadolu Lisesi Mehteran gurubu verdiği konserle büyük beğeni kazanırken yine Rize Gençlik Merkezi Ney Grubu üyesi gençler tarafından verilen ilahi dinletisi ve ardından okunan Kuran tilavetini ile hep birlikte oruç tutmanın ve Ramazan’ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “Gençlerimiz ile birlikte bir araya gelerek her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar programının 4.’sünü yaşamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayının birleştiriciliği, güzel havası, manevi ikliminde gençlerimizle bir araya geldik. Maneviyat duygusunu yaşadığımız bu güzel günde 3 yıldır bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş’a ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese katılan gençlerimize teşekkür ediyorum” Dedi.
Rize Valisi Erdoğan Bektaş iftar programı sonrasında Rize Gençlik Merkezi Ebru Atölyesi öğrencilerinin hazırladığı Ebru Sergisinin açılışını yaparak emeği geçen üyeleri yapmış oldukları çalışmaları için tebrik etti.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın