Emine Erdoğan, Rize Güneyce'de bulunan Hacı Şeyh Camisi'ni ziyaret etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Rize Güneyce'de bulunan Hacı Şeyh Camisi'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce köyünde bulunan Hacı Şeyh Camisi'ni ziyaret etti.

Erdoğan'ın ziyaret ettiği Hacı Şeyh Camisi hakkında Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kaynaklarında "Caminin minaresinde bulunan Türkçe kitabeye göre Hacı Şeyh Osman Niyazi Efendi tarafından 1886 yılında yaptırılmıştır. Alt kat kesme taştan üst kat ise ahşaptan yapılmıştır. Alaturka kiremitli çatı ile örtülen cami kare planlıdır. Mihrap yekpare kütükten yapılmıştır. Kıble yönünden dışa çıkıntı yapmaktadır.  Kuzeyde gövde kısmı çinilerle kaplı tek şerefeli minaresi bulunmaktadır." ifadeleri yer alıyor.

Emine Erdoğan, Rize'de Girişimci Kadın Çiftçilerle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayım Dairesi Başkanlığı desteği ile yürütülen "Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı” kapsamında Rize’de dereceye giren girişimcilerle bir araya geldi.

Rize Valiliği Ayder Salonunda gerçekleştirilen ve dereceye giren 10 projenin sunumunun yapıldığı programa; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun eşi Hamdiye Soylu, Rize Valisi Kemal Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber, Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Şafak Bulut ile çok sayıda davetli ve Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüklerinde girişimcilik eğitimi alan kadın çiftçiler katıldı.

 

Program esnasında girişimci kadın çiftçilerle tek tek sohbet eden Emine Erdoğan, hepsini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın