EKŞİOĞLU VAKFI YİNE BİR İLKE İMZA ATTI

Ekşioğlu vakfı kiraladığı 40 Otobüs ve 2000 kişi ile Çanakkale şehitliklerini ziyarete gitti.

 

 

Bugüne kadar yapılmış en büyük organizasyonlara imza atan Ekşioğlu vakfı şimdi de anlamlı bir organizasyon daha yaptı.

    Ekşioğlu vakfı tarafından organize edilen ve İstanbul”dan 40 otobüsün kiralanması ile 2000 kişilik kafile ile Çanakkale şehitliklerini ziyarete giden Ekşioğlu vakfı büyük bir organizasyona daha imzayı attı.

   Vakıf Basın Danışmanı, Organizatör  Necati Selvitop, “Vakıf olarak yine bir ilke imza atacağız. Bu Türkiye’de bu güne kadar gerçekleştirilmemiş bir organizasyon. 2 bin üyemizi aynı anda Çanakkale’de bulunan Şehitliğe taşıyoruz.  Bu organizasyon ile böyle yüksek manevi önem taşıyan bir ziyareti gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu da yaşıyoruz” dedi.

  Ziyaretin bir gün süreceğini belirten Selvitop  “ Çeşitli şehitlikleri ziyaret ettik, ardından büyük anlam taşıyan 57 inci Alay komutanlığını ziyaretin ardından anlamlı bir gün yaşayarak aynı güzergah üzerinden İstanbul”a döneceğiz.  Ziyaretimiz esnasında Çanakkale Jandarma komutanılğı,Gelibolu Jandarma ilçe komutanlığı bizlere eşlik etti, Ekşioğlu vakfı olarak bu tür organizasyonlar ile gündem olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Tekirdağ valisi karşıladı

Çanakkale Şehitliğini ziyaret için 2 bin kişi ile Çanakkale’ye giden Ekşioğlu Vakfı üyeleri Tekirdağ ilinden geçişleri sırasında gece saat 02:30’da eski Rize Valisi olan ve bir süre önce Tekirdağ Valiliğine atanan Enver Salihoğlu tarafından karşılandı. Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, Vali Salihoğlu’nun gece yarısı karşılama jestine anlamlı bir fotoğraf karesi hediye ederek sürprizle karşılık verdi. İstanbul’dan 44 otobüsle yola çıkan Ekşioğlu Vakfı üyesi yaklaşık 2 bin kişi Tekirdağ ili girişinde bir dönem Rize Valiliği yapan ve kısa bir süre önce Tekirdağ Valiliği’ne atanan Enver Salihoğlu tarafından karşılandı. Ekşioğoğlu Vakfı üyelerinin Çanakkale şehitliğine yolculuğu sırasında aile mensuplarını il girişinde karşılayan Vali Enver Salioğlu, Vakıf Başkanı Ali Ekşi’ye hoş geldiniz dileklerini iletti. Vakıf üyesi kadınlara eşi ile birlikte karanfil dağıtan Vali Enver Salioğlu’na Vakıf Başkanı Ali Ekşi tarafından Rize’de görev yaptığı dönemde dönemin Başbakan’ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekilen bir fotoğraf karesi hediye edildi.

 

 

 

ALİ EKŞİ:  VALİ SALİHOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ekşioğlu Vakfı Basın Danışmanı Necati Selvitop’un ecdadı hatırlamak için Çanakkale yolunda olduklarını belirterek 02:30 sıralarında kendilerini karşılayan Vali Enver Salioğlu’na teşekkür etti. Vali Salioğlu’na anlamlı karşılaması için teşekkür eden Vakıf Başkanı Ali Ekşi, Salihoğlu’nu Ovit yaylasında 11 Nisan tarihinde yapılacak Kar Festivaline davet etti.

 

VALİ: EKŞİOĞLU OLMAK AYRICALIKTIR

Vali Salihoğlu ise “Rize’de görev yaptığım dönemde Ekşioğlu ailesinin önemli katkılarını gördük. İkizdere ilçemize bir öğretmen evi kazandırdılar. Sağlık ocağı, Kültür merkezi ve lise gibi binalar yaptılar.Ekşioğlu ailesi ilçelerine kalıcı eserler yaptılar.  Hem Rizeli hem İkizdereli hem de Ekşioğlu olmak ayrıcalıktır. Rize ve Karadeniz insanı iyi insandır. Hepsiyle gurur duyuyoruz.” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın