Başkan Kasap ve Müftü Doğan'dan Kutlu Doğum Gülleri

Başkan Kasap ve Müftü Doğan'dan Kutlu Doğum Gülleri

 

 

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Rize İl Müftülüğü tarafından Rize Belediyesi'nin de destekleriyle Cumhuriyet Meydanı'nda Kutlu Doğum Etkinlikleri Çadırı'nın açılışı yapıldı.

Kermes, kitap reyonları ve el işlemesi eserlerin bulunduğu çadırın gezilmesinden sonra Atatürk caddesi boyunca esnaflara ve vatandaşlara Başkan Kasap ve Müftü Doğan tarafından çiçek dağıtıldı.

OYUN TRENİ VE LUNAPARK 15 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ ÜCRETSİZ OLACAK

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, bütün vatandaşların bu faaliyetlerin içerisinde olmasını arzu ettiklerini vurgulayarak, bu güzel vesileyle vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Çocukların aileleriyle birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için birtakım özel düzenlemeler yaptıklarını belirten Başkan Kasap, "Tuzcuoğlu Memişağa Parkı'nda bulunan oyun trenini yarın 15 Nisan çarşamba günü ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca yine aynı gün gündüz saatlerinde Sahil Lunaparkı da ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bütün çocuklarımızı buralara davet ediyorum. Kutlu doğum haftasının hemşehrilerimize mübarek olmasını diliyorum" dedi.

Etkinliklerde Rize Belediyesi'nin her sene olduğu gibi yine büyük katkılarının olduğunu ifade eden Müftü Doğan, "Belediyemizin oluşturduğu çadırın açılışını yaptık. Sayın Başkanımızla birlikte vatandaşlarımıza kutlu doğum gülü takdim ettik. Bu programlar hafta boyu devam edecektir. Programlarımıza katkı sağlayan belediyemize ve özellikle Sayın Başkanımıza şükran borçluyuz, teşekkürler ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın