8. Çay ve Yaz Sporları Festivali Futbol Turnuvası Başladı

  1. Çay ve Yaz Sporları Festivali Futbol Turnuvası Başladı

 

Rize Belediyesi 8. Çay ve Yaz Sporları Festivali geçtiğimiz günlerde yapılan basın açıklamasının ardından Minikler Futbol Turnuvası ile resmen başladı.

  1. Çay ve Yaz Sporları Festivali kapsamında çeşitli spor dallarında yapılacak olan yarışmaların ilki olan Minikler Futbol Turnuvasına 2004 – 2005 yaş grubu sporculardan oluşan toplam 19 takım katıldı.

Rize ve ilçelerde bulunan futbol kulüplerinin katıldığı turnuvanın açılışı, Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya, Türkiye Futbol Federasyonu Rize Şubesi Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, Rize Amatör Spor Külüpleri Federasyon Başkanı Ali Çelik, Rize Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu, İl ve İlçelerden gelen Kulüp temsilcileri, Antrenörler ve minik futbolcuların katılımlarıyla yapıldı.

Açılış öncesi her takıma Rize Belediyesi tarafından formalar dağıtılırken, turnuvanın açılışında ilk rakip takımlar ise Rize Belediyespor ile Madenli Belediyespor takımları oldu.

İlk karşılaşmada karşı karşıya gelen Rize Belediyespor ile Madenli Belediyespor maçının başlama vuruşunu Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya yaptı.

20 Ağustos’a kadar devam edecek olan minikler futbol turnuvasında, dereceye giren takımlara 8. Çay ve Yaz Sporları Festivali finalinde kupa ve ödülleri takdim edilecek.

Açılış öncesi konuşma yapan Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya, “Özellikle 15 Temmuz’un ardından şuan buradaki bu birlik beraberlik tablosu Ülkemizin ihtiyacı olan bir tablodur. Rize Belediyesi olarak bu yıl 8. Çay ve Yaz Sporları Festivali kapsamında birçok spor dalında yarışmalara yer verdik. Futbol turnuvamızın start almasıyla birlikte Festivalimizin yarışmaları bugün itibariyle başlamış oldu. Dağıtacak olduğumuz formaların hakkını dökecek olduğunuz terlerle fazlasıyla vereceğinize inanıyorum. Siz genç yavrularımızı sporun içerisinde olduğunuz için tebrik ediyor, turnuvamızda hepinize başarılar diliyorum” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın