Yetersiz ve Ucuz Transfer Politikası

 

 

İstikrarın Adı Kâbus Oldu!

Çaykur Rizespor son üç sezon içinde çekirge gibi her seferinde sıçradığı bu ligde bu kez sıçrayabilecek mi?

Yeşil – mavili takımda sekiz dönemdir Başkanlık yapan Metin Kalkavan, son 2,5 yıl içinde istikrardan yana tavır koyarak teknik direktörü Hikmet Karaman’ın arkasında durmuş, istikrardan yana oyunu kullanmıştı.

A.Ş yönetimi içinde teknik direktör Hikmet Karaman ile yollar ayrılsın, takıma yeni bir kan değişikliğine gidilsin sözlerine her sefer kulak kapatan Başkan Kalkavan, özellikle bu sezon içinde alınan başarısız sonuçlarda hocası Hikmet Karaman’a tam destek vererek, ona olan güvenini ortaya koymuştu, “Hikmet hoca boşta olsa yine onu alırdım” diyerek hocasına sahip çıkmıştı.

Gelinen noktada Başkan Metin Kalkavan, istikrardan yana sergilediği yol haritası Çaykur Rizespor’un kâbusu oldu. Süper ligde birçok takımın teknik direktörlük değişikliğine giderek, takıma yeni bir ivme kazandırması sonrası tehlikeli bölgeden uzaklaştığı gözlenirken, yeşil – mavili takım teknik direktörü Hikmet Karaman nezdinden aldığı başarısız sonuçlarla kötü sona oldukça yakın gözüküyor.

 Yetersiz ve Ucuz Transfer Politikası

Öte yandan yeşil – mavili renklere gönül verenler oldukça öfkeli.

Süper ligde son dört sezon içinde bir türlü gönül rahatlığı altında bir sezon geçirmediklerini dile getiren binlerce Rizeli taraftar, bunun ana sebebinin ise yetersiz ve ucuz transfer politikası olduğu görüşünde birleştiler.

Bu sezon bu kadar ucuz ve yetersiz transfer politikası altında bu kadronun süper ligde tutunamayacağını dile getiren Rizeliler ;” Takımın iskelet kadrosunu oluşturan Deniz Kadah, Koray Altınay , Osmane Vıera ve Eren Albayrak gibi isimleri göndermesi büyük bir hata idi. Özellikle Deniz Kadah’ın Antalyaspor forması altında neleri yaptığı ortada. O futbolcuların yerini bir türlü dolduramadılar. Alınan oyuncular ucuz ve yetersiz. Bu ligde kadronda lider oyuncu bulunduracaksın. Senin takım içinde lider oyuncun bir tek Kweuke ve o da bu sezon yaşadığı sorunlar nedeniyle birçok maçta ortada yok. Devre arası transfer dönemini hiç iyi geçirmediler, diğer takımlar üst düzey oyuncuları kadrosuna katarken, bizim takım nerede yatmış topçu var onları aldı. Başkan, transferde kaliteye önem verseydi bu takım şimdi bu günleri görmezdi. Süper ligde Konya takımı ile birlikte çıktık. O takım Aykut hoca ile geçen sezon UEFA kupasına katıldı, bu sezon ligde rahat bir sezon yaşadı ve kupada da finale çıktı. Bizim yönetim ne teknik adam seçiminde nede transfer politikasında hiçbir ders almadan yoluna devam etti. Rizespor tarihinde böyle basiretsiz bir sezon görülmedi. Takımı göz göre göre bir alt lige gidiyor” ifadesini kullandılar.

Zemin Değişecek!

TFF, tarafından bu sezon ligin en iyi zemin ödülü verilen ÇAYKUR Didi stadyumunun zemini bakıma alınıyor.

Bu sezon başında yaklaşık bir milyon EURO masraf edilerek HİBRİT çim’e dönüştürülen stat zemini yıllık bakım nedeniyle Haziran ayı içinde Hollanda’dan gelecek olan mühendisler tarafından iki haftalık bakıma alınacağı ve yeniden Hibrit Çim ekileceği öğrenildi.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     18 Mayıs 2017 18:24
         

    bu yazi rizelinin gönlündekini tercüme etmistir-kisaca özet  bu takim kalkavanin babasinin ciftligiymis gibi har vurdurulup harman savruldurulmus peki öteki sözde yönetim bozmalari hitler musssolini diktarün kukla hallerine girmisler  vel hasil insanliklarini birakip kalkavanin kölesi ve kuklasi olarak anilmayi hanimlarina cocuklarina bir rezil miras birakmis oldular.gelelim bu kalkavan a bu sözde baskan hazretreleri  ne hikmetse  disarda  bir sokkak kedisi korkacasinda ama rize ye rajon kesme cüretini nerden aliyor .elbette rizeli bir basarili bir millettir bir avuc olusu milyonlara bedeldir yillarca hep böyle oldu  kaybetmekte rizeliyi bir daha ayaga kalkamayacak sekilde etkilemez  .rizeli en büyük kayib saydigi ve onu asla affetmeyecegi bir tek olay vardirki ALI CENGIZ OYUNLARIYLA RIZELIYE HIYANET ETMEDEN GECER-SORUYORUM BU KADAR REZILLIK YA AHMAKLIK DEGILSE ÖTEKI ISMI HIYANET DEGILDE NEDIR

Yorum Yapın