AK PARTİ MERKEZ İLÇE DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

AK PARTİ  MERKEZ İLÇE  DE KONGRE TOPLANTISI

 

 

  AK  Parti Genel Merkez  Koordinatör Milletvekili Polat Türkmen AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize  Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan kongre öncesi  Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Yönetim Kurulu üyeleri köy ve mahalle başkanları ile bir araya gelerek, Genel Merkezle yapılan istişareler neticesinde yeni dönem Merkez İlçe Başkanlığı kongre adayının  daha önce de Merkez İlçe Başkanlığı yapmış olan şuanda İl Başkan vekilliği görevini yerine getirmiş olan İshak Alim olduğunu açıkladı.

İl Koordinatör Milletvekili Polat Türkmen yaptığı konuşmasında  yarın gerçekleşecek olan 6.Olağan Kongrede Genel Başkan  ve Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezin iradesi ve onayıyla  Merkez İlçe kongre adayının İl Başkan vekili İshak Alim olduğunu belirtti. Türkmen sözlerine şu şekilde devam etti :  “Şuan yanımda iki tane değerli kardeşim var benim. Makamlarda görev değişiklikleri zordur ama bu bir dava meselesi olduğu için  Sadettin Bey kardeşim ve İshak bey kardeşimi  bu süreci en iyi şekilde yönettikleri için tebrik ediyorum. Partimizin dava şuuruna uygun hareket ederek ciddi  fedakarlık gösterdiler. Önümüzde çok çalışmamız gereken süreçlerimiz var. Kongreler bizim  partimizde her zaman şenlik havasında geçmiştir inşallah yarında aynı şekilde gerçekleşecektir. Mevcut Başkanımız Sadettin Türüt bey ve yönetimine  şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalar  için teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmaların da da başarılar diliyorum. Göreve yeni gelecek kardeşim İshak Alim Beye ve yönetimine de şimdiden başarılar diliyorum. Siz değerli dava kardeşlerime de yapmış oldunuz tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum “dedi.

İl Başkanı Avcı  yaptığı konuşmasında “Merkez İlçe Başkanı  Sadettin Türüt kardeşimiz Yeni dönemde İl Yönetimimizde görev alacaktır. Bu geçiş sürecinin yönetilmesinde bize son derece yardımcı olarak gerçek bir dava adamı olduğunu ortaya koymuştur. Bunun için kendisine minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Diğer taraftan yine Genel Merkezle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde daha önce Merkez İlçe Başkanlığı yapmış olan şuanda İl Başkan vekilliği görevini yerine getirmiş olan İshak Alim kardeşimiz yine ciddi bir fedakarlık göstererek, Merkez İlçe Başkan adaylığı konusunda  gündeme gelmiş bulunuyor şuan itibariyle. Bu durumu  birkaç gün öncesinden itibaren zaten konuşuyoruz ilgili arkadaşlarla. Ona da yapmış olduğu  bu fedakarlık için bir kere daha teşekkür ediyoruz. Özellikle şunu çok açık yüreklikle ifade etmek istiyorum. Yeni dönemin kodları var bu kodları açıklayan izah eden kişi liderimiz Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğandır. Yeni dönemin kodlarından en önemli parçalarından bir tanesinin de fedakarlık olduğunu bilmemiz gerekiyor. Sadece makamlar uğruna siyaset yapmak değil, gerçekten millete hizmet etmek uğruna gerekirse makamlarında feda edilebileceğini gösterecek dava hukukuna sahip  teşkilat mensuplarına ihtiyacımız var ve Allah’a hamdolsun bugüne kadar bizim mahalle köy başkanlarımız belde teşkilatlarımız  bunu bugüne kadar defalarca gösterdi onların  başkanları gösterdi onun için ben bu teşkilatla çalışmaktan hakikaten gurur duyuyorum” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt yaptığı konuşmada “ Bizim siyasetteki gayemiz bu partinin ve davanın şuuruna  her zaman uygun hareket etmek olmuştur. Bize ne zaman nerde görev verilirse sorgulamadan o görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gereken gayreti göstermişizdir. Siyasetteki duruşumuz liderimizin belitmiş olduğu gibi siyasetin tek limanı ahlaktır düsturu olmuştur.  Biz bir takım oyunu oynuyoruz tabiri caizse ve bunun içerisinde hangi dakikada nerde olmamız gerekiyorsa orda olmak konusunu sorgulamak bizim için şu hayatta  inşallah ömür boyunca da görülmeyecek bir durum olacaktır. Ayrıca ifade etmek isterim ki saygıdeğer Genel başkanımızın ve Genel Merkez yetkililerimizin  bizimle yakından ilgilenip te daha iyi bir teşkilat için daha iyisini ortaya hep beraber ortaya koyabilmek için irade sahibi olması ve onca büyük mevzu içinde  bile bizimle yakından ilgilenmesi  başlı başına bizim için onur vericidir. Bizim il başkanımıza duyduğumuz saygı ve güven, verilen tüm kararları tereddütsüz kabul etme sebebimizdir. Bizim ilçe başkanlığımızda beraber çalıştığımız tüm ilçe yönetim arkadaşlarımızın ortak kanaati daha öncede ilçe başkanlığı yapmış daha sonrada il başkan vekilliği gibi bir görevi yerine getirmiş İshak Alim  bey kardeşimizin inşallah kanaatimiz odur ki bizden çok daha iyi bir yönetim anlayışıyla bugünden daha sonra  daha iyisini yapacağıdır. Ve söylemek isterim ki  mahalle köy başkanlarım olan sizler adına da konuşarak; mevcut tüm  köy ve mahalle başkanlarımızla en kılcal damarlardaki teşkilat üyelerimizle  ve mevcut tüm yönetim kurulu üyelerimizle  birlikte  bundan sonra  hangi görevde olursak olalım onların hizmetinde buranın daha iyi ve daha temiz siyaset yapabilmesi, çok daha başarılı olabilmesi için Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımıza yakışır bir il ve ilçe teşkilatı ortaya koyabilmek için elimizden gelenin daha fazlasını yaparak, İshak Alim Başkanlığında Merkez İlçe teşkilatımıza yardımcı olacağız. Yarın tüm delegasyonun huzurunda İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz  Ak parti Rize Merkez İlçe  Kongremize tüm dava arkadaşlarımız davetlidir” dedi.

İŞTE KONGREDE OYLANACAK İSHAK ALİM BAŞKANLIĞNDAKİ AK PARTİ RİZE MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ

MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE

İSHAK ALİM: BAŞKAN

FATİH MEHMET KÖSE

EMEL KAHRAMAN

OSMAN DELAL

HASAN FEHMİ ÖZEN

TEVFİK ÇAKIR

HÜSEYİN ÖZGÜR

SİNAN USTAOĞLU

ŞEYDA SALİ

SELÇUK MAVİ

MUHAMMET KETENCİ

HATİCE ER

ALİ OSMAN AKSU

SEDAT DURMUŞ

OSMAN BİRİNCİ

HAKAN AVCI

ELİF KÜÇÜKMUSTAFA

KADİR ALİ ÇELİK

AHMET BAŞ

İSHAK YENİYAZICI

RECEP DELİHASAN

ZEYNEP KARA

HANDAN HACIOSMANOĞLU

EKREM YILMAZ

ALİ PURSALI

YEDEK YÖNETİM LİSTESİ

İHSAN BACOĞLU

MUHARREM ÇELİK

ABDULLAH KARALİ

HÜSEYİN TOPRAK

SELİM BAYRAMOĞLU

ERHAN TORLAK

HIZIR KELEŞ

MUSTAFA ŞAFAK

ALİ ÜLGEN

HIZIR SANDALCILAR

ADEM KUVEL

KERİM TEMİZKAN

NİHAL TÜFEKÇİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın