Karaman;" Kimseden Korkumuz Yok!"

 

 

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman ligde alınan üç galibiyetten dolayı memnun olduklarını belirtirken, eksik yanlarının da bulunduğu itiraf etti.

Şımarmadan Yolumuza Devam Edeceğiz!

İlk üç hafta sonunda eksik yanlarını düzeltme adına Milli aradan sonra çok daha çalışmaları gerektiğini vurgulayan Karaman;” Yapılacak olan 3 yeni transferlerle daha da güçleneceğiz. Bu lig Süper lig ayarında. İyi takımlar var ve her takım her takımı yenebilecek güçte. Çıtamızı daha yükseğe çekmemiz gerekiyor. Türkiye’de kampa giden takımlar maalesef eksik hazırlanıyorlar. Tam takım kampa gitmek çok önemli. Bu böyle olunca lig devam ederken oyuncu transfer ediyoruz. Burada oyuncular da kendilerine dikkat etmeli. Lig sonu bazı oyuncular 7 – 8 kilo fazlası ile kampa katılıyorlar. Bizim kimseden korkumuz yok, endişemiz yok. Biz bu ligden çıkacağız. İyi oynarken de şımarmak yok. Tek hedef var, bu takım bu sezon sonu yeniden süper lige çıkmak” dedi.

Evren, Fahri, Yasin Başka Yok!

Yeşil – mavili takımın teknik direktörü Hikmet Karaman, kendisinin en büyük hayalinin bu takımdan gitmeden altyapıdan yetişen en az iki oyuncuyu kazandırmak olduğunu belirterek;” Son yıllara bakıldığında en son altyapıdan Evren Kürkçü, Fahri Tatan ve Yasin Çakmak çıkmıştı. En büyük amacım ben buradan ayrılmadan altyapıdan en az 2 oyuncuyu yerleştirmektir” ifadesini kullandı.

Kweuke’ye Yapılan Transfer Teklifleri..!

Kweuke’nin çok değerli bir oyuncu ve aynı zamanda duygusal bir insan olduğuna dikkat çeken deneyimli teknik adam Karaman;” Tüm oyuncularım değerli. Kweuke bir geçiş süreci yaşıyor. Transfer dedikoduları var ve oyuncunun kafası ister istemez karışıyor. Robin Yalçın anca kendine geldi. İnşallah Leo bu serici çabuk atlatır. Son Erzurumspor maçında biraz daha iyi idi. “ ifadesini kullandı.

Basın Kendini Geliştirsin!

Basında görev yapanların bazen kendisini göklere çıkardıklarını bazen de ağır eleştiriler yaptıklarını dile getiren Karaman;” Ben herkesi seviyorum, benim kalbimde kin diye bir şey yok, hata da yapabilirim. Nihayetinde oyundan çıkan oyuncu üzülüyor. Bunu yaparken eyleme dönüşüyor, bazen beden dili çok soğuk oluyor. Bunları yaşayacağız, bu futbol. Burada önemli olan saygı ve bunu yitirmeyeceğiz. En önemli şey kulübün kültürü, prestiji eksilmesin. Yorum yapan bazı arkadaşlar “önlü, arkalı oynuyor” diye eleştiri yapıyorlar. Önce kendini geliştirmesi gerekiyor. Maç seyretmiyorlar”

 

Kaleci Gökhan’ın A Milli takıma görev vermeleri durumunda hem oynayarak hemde kulübede durarak büyük katkı vereceğini savunan Karaman;” Tabi bu performansını geliştirmesi gerekiyor. Benim takımda bir çok isim Milli takım aday kadrosuna çağrılırsa şaşırmam. Bu lig olarak düşünmeyin, çok yetenekli oyuncularım var” cümlesini kullandı.

 

Samudio’nun Temposuna Ayak Uyduracak İsim

 

Paraguaylı forvet oyuncusu Samudio’nun temposunun çok yüksek olduğuna dikkat çeken Karaman;” İlk üç haftada bize gösterdi ki bu oyuncunun temposuna ayak uyduracak bir isme ihtiyacımız var. Rakibin hem savunma oyuncularını hemde orta saha oyuncularını temposu ile gebertiyor. Burada Kweuke eski temposunu yakalarsa sorun yok, diğer yandan yeni gelecek isimle çok daha iyi ikili olabilirler. Bir diğer yeni transferimiz Ramos henüz hazır değil. Bu hafta Gümüşhane, diğer hafta Batum antrenman maçlarında Ümit ile birlikte ikisine görev vereceğim. Ümit fiziksel olarak Ramos’un önünde. Maç eksikliği var, çok daha iyi olacak” ifadesini kullandı

AJANS53 ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın